Notícies

EL 43è LES CODINES ES QUEDA CASA (8-3)

Bones sensacions del Covisa Manresa en l´estrena en el partit corresponent a la 43ena edició del Trofeu Les Codines davant Pozo Murcia B. El resultat final de 8 gols a 3  dona mostres que a la primera part un Covisa pletòric va esborrar de la pista als murcians, amb un parcial de 5 gols a 1 .

Al segon temps va baixar la intensitat en diversos moments del partit i els visitants van superar en joc al conjunt del Pujolet, això sí, sense poder capgirar el marcador.

Amb aquestes premisses, el tècnic visitant va ordenar joc de porter jugador a onze minuts pel final. Això va fer que el partit fos més lent, i la bona defensa local va aconseguir ampliar el marcador fins als vuit gols.

Els 200 espectadors van gaudir d’un partit digne amb moltes cares noves i amb una formació mes jove que la temporada passada i que va respondre positivament el dia de l´estrena.