Notícies

PRÈVIA: COPA DEL REI (SALOU – MANRESA)

COPA DEL REI  1a ELIMINATORIA

DIJOUS  8 SETEMBRE  20:15 HORES

PAVELLÓ MILÀ DE SALOU

SALOU FS – COVISA MANRESA

 

A partit únic i com a visitant, Covisa Manresa jugarà la primera eliminatòria de la copa del Rei davant el Salou, equip que competirà per primera vegada en aquesta competició. El nou format dona dret a que els equips que han quedat sots campions de la lliga en la temporada anterior de tercera divisió entrin en competició. Aquest és el cas del Salou, que va quedar segon classificat de lliga al grup segon de la tercera divisió nacional, per sota de Penya Esplugues, que va ascendir a segona divisió B.

Covisa Manresa afronta el partit amb les baixes de Asis, que complirà el primer partit der sanció dels quatre imposats pel Comitè de Competició de la RFEF en relació al partit de play off a Mataró. També viatjarà Aarón, però serà baixa ja que s’ha de acabar de recuperar de la lesió a l´espatlla.

El conjunt manresà haurà de superar un obstacle important en un pavelló difícil on l´equip local amb les graderies plenes fa valer el seu potencial.

Viatja convocat el juvenil Aleix Perez. Borja Burgos té la resta de la plantilla en condicions de cara a intentar superar aquesta primera eliminatòria.