Notícies

JA ES CONEIX EL CALENDARI DE LLIGA

DEFINIT EL CALENDARI DE LLIGA

S’ha fet esperar, però ja coneixem el què serà el full de ruta per aquesta temporada que donarà inici el cap de setmana del 17/18 de setembre. L’equip va començar fa un parell de dies els entrenaments per tal de preparar-se de la millor forma.

En la primera jornada, el Manresa visitarà terres maresmenques per enfrontar-se al Canet, conjunt que 3 anys després retorna a la categoria de bronze, al igual que la temporada passada, el Covisa iniciarà la lliga com a visitant i també enfront un recent ascendit, i al igual que l’any passat, es repeteix el que serà el primer partit com a local, on es rebrà l’Hospitalet Bellsport. Finalment es tancarà la lliga a principis de maig contra Industries a Santa Coloma.

Pel que fa la pretemporada, aquest Diumenge (12:00) tindrà lloc el primer amistós contra el Salou