Notícies

PRÈVIA MARTORELL COPA

COPA CATALUNYA DE FUTBOL SALA

1/8 DE FINAL COPA CATALUNYA

DIMARTS 12 ABRIL  21:00

PAVELLÓ EL PUJOLET

COVISA MANRESA – SALA 5 MARTORELL

 

PARTIT A CARA O CREU

Aquest dimarts Covisa Manresa i Sala 5 Martorell es jugaran a una carta la continuïtat a la copa Catalunya. I els manresans ho faran de local, que jugaran al Pujolet un partit de Copa 4 anys després, al tenir menor coeficient.

Els del Pujolet han arribat en aquests vuitens de final desprès d´entrar en competició a la quarta ronda, eliminant primer al Monistrol per 1 – 4  i desprès en setzens de final al Castellbell per 2 – 8, ambdós com a visitant i a Castellbell.

Per la seva part, en la primera eliminatòria Sala 5 Martorell va empatar a dos gols a Esparreguera passant als penals i desprès va guanyar a Alforja per 2 gols 3.

Ara i a vuitens de final, Covisa Manresa es a dues eliminatòries d’aconseguir jugar una final a quatre. En aquesta hi entraran directament el FC Barcelona i Industrias, ambdós equips de 1a divisió.

Qui guanyi el partit de demà entre Covisa i Martorell, haurà de viatjar a la difícil pista del Salou per jugar els quarts de final. Per las seva part, el Salou va eliminar a Penya Esplugues en aquests vuitens de final.

Per l´altre branca de la competició, ahir el Cerdanyola es va desfer del Futsal Mataró per 2-1, i s’enfrontarà al Club Natació Sabadell, que va tumbar al Jesus Maria a domicili per 1-4.

 

ELIMINATORIA 1/8 de FINAL

CERDANYOLA  2 –  1 MATARÓ

JESUS MARIA 1 – 4 CN SABADELL

SALOU 5 – 3 PENYA ESPLUGUES

COVISA MANRESA  –  SALA 5 MARTORELL

 

1/4 DE FINAL

Cerdanyola – CN Sabadell

Salou – (Manresa/Martorell)