COVISA MANRESA 8 – 1 CE ESCOLA PIA

MANRESA: Adil, Lavado, Eric, Santa i Manu / Guille, Josan, Gerard, Asis, Ambrós i Nabil

ESCOLA PIA: Ignasi, J. Sardà, Marc, O. Comadran, Povedano / Partera, Martí, Canut, Saus, Navarro i Santi

Àrbitres: Cohelo Santana i Guerrero Moreno

Gols: 1-0 Lavado min.6; 2-0 Manu min.7; 3-0 Manu min.8; 4-0 Josan min.11; 5-0 Lavado min.18; 6-0 Guille min.19; 7-0 Manu min.20; 7-1 Povedano min.32; 8-1 Gerard min.38

EL COVISA FA “UN SET” A LA PRIMERA PART

El Manresa tornava al Pujolet 3 setmanes després hi ha tornat a presenciar un grandissim partit. El Covisa s’ha imposat per un contundent i sense pal·liatius 8-1 que s’ha cuinat a la primera meitat.

Els primers minuts amb defenses en linea alta feia que els dos equips tinguèssin dificultats amb la sortida de la pilota, però poc després els manresans han sortit en tromba i han començat a avasellar als visitants amb un ritme de joc molt alt, esperonats de ben segur per una afició que ha empés i molt als homes de Pau Machado, així, els gols anirien caient fins arribar al sorprenent i escandalós 7-0 al descans.

El Covisa en molts moments, ha disposat de llargues i espectaculars possesions de pilota, trenant un molt bon joc, sense que els visitants poguèssin frenar-lo.

A la segona meitat, i també pensant de cara al partit de Dimarts, l’equip ha baixat el ritme i l’intensitat i s’ha vist una segona meitat sense moltes ocasions, tot i que el control i la possesió seguia sent majoritariament local, els visitants però aprofitarien també la situació per dir la seva, així els verds retallarien distàncies a mitjans de la segona part. El Manresa tancaria el marcador amb el darrer gol a 2 minuts per a la finalització.

DIMARTS a les 21:00, partit de 1/8 Copa Catalunya. Covisa – Martorel