COVISA MANRESA 0 – 6 SALA 5 MARTORELL

MANRESA: Adil, Eric Castillo, Santa, Asis i Manu. Lavado, Ambros, Josan, Guille, Roc i Nabil.

MARTORELL: Arriero, Ramón, Pavel, Marmol i Pau Albacete. Mario, Malik, Pablo, Oussama, Coca i Imad

ARBITRES: Garcia Donas i Bernardo Simon.

Gols: 0-1 Oussama m.7; 0-2 Pavel m.8; 0-3 Albacete m.17; 0-4 Pavel m.32; 0-5 Ramon m.35; 0-6 Malik m.37

La molt bona linea de joc i el bon moment de l’equip es va veure truncada després d’una merescuda derrota contra un dels equips més forts de la categoria.

El Manresa es despedeix de la Copa després de la derrota d’ahir contra el Sala 5 Martorell, caient eliminat de la competició copera en un partit en que va faltar inspiració, determinació i encert per moments per superar un equip, que si el vols guanyar, has de oferir la teva millor versió.

En els seus inicis el conjunt visitant va fer una defensa molt alta sense deixar que els manresans podessin efectuar el seu joc. Ja en els primers minuts, Oussama i Pavel establiren dos gols de forma consecutiva deixant un  parcial de 0-2 als 10 primers minuts. El covisa va disposar de dues bones ocasions en el primer periòde, un xut al pal de Josan i una de Manu al segón pal.

En una bona acció combinativa, els del Baix Llobregat feien el 0-3 i emmudien al Pujolet. Resultat massa abultat al descans on va decidir l’encert, vist el vist sobre la pista, després d’uns primers 20 minuts igualats, els visitants es cert però que van disposar de més ocasions que els nostres.

El Manresa no estava inspirat, i a la represa, bona part d’aquesta, es va optar pel sistema de Porter jugador, intentant-ho amb més cor que cap. Poca història a la segona part, els visitants van aprofitar la seva per fer el 4t. El Manresa no donava símptomes de remuntada com la d’altres ocasions i els visitants en marcaven dos més.

Abans, el Covisa ho va seguir intentant de cinc i va tenir un parell de ocasions clares per haver marcat algún gol, entre ells un xut al travesser de Lavado però poca cosa més.

En el transcurs del partit i mes concretament al segon temps, cal lamentar les lesions del ex manresans Sergio Arriero i Pau Albacete. El primer d´ells va haver d’abandonar el partit per problemes als dits de la seva mà.

Pel que fa a Albacete, cal lamentar que va topar amb una tanca i es va produir un trau al cap. Desprès de ser atès i traslladat amb ambulància, va retornar al pavelló i sens va dir que el seu estat era òptim, fet que aplaudim.