Notícies

CRÒNICA: AMICS DEL POU

COVISA MANRESA FS  12  –  0  AMICS DEL POU

MANRESA: Nabil, Lavado, Manu, Terri i Ambrós; Eric, Santa, Kalet, Guille, Joan, Gerard i Adil

AMICS DEL POU: Martí, Sabes, David, Chaves, Pau, Alex, Mohammed, Kazeski, Ribas

El Covisa Manresa s´ha imposat aquest dissabte de forma clara a un rival que ha vingut a Manresa en una situació força crítica tant a l´equip com a la taula classificatòria. Només començar, els manresans han mostrat una superioritat absoluta que s´ha allargat durant en el transcurs del partit. Els gols han anat caient davant un equip sabadellenc que tot i les circumstàncies ha donat la cara en tot moment presentant una defensa molt alta. Per la seva part, els manresans han actuat de forma lluída amb accions molt ben trenades i amb l’estratègia com a prioritat.

D’aquesta forma ha anat transcórreguen un partit sense massa competitivitat però si amb accions realment brillants durant el matx.
El proper partit serà a Ripollet dissabte vinent a les 18:30 hores en el que serà l’últim partit de l’any abans de tancar la primera volta a principis de gener on es rebrà al que es hores d’ara el lider de la competició, el Futsal Mataró de Sito Rivera.
Gols: 1-0 min.1 (Ambrós); 2-0 min.6 (Guille), 3-0 min.11 (Terri), 4-0 min.14 (Ambrós), 5-0 min.24 (Josan), 6-0 min.26 (Gerard), 7-0 min.27 (Guille), 8-0 min.28 (Guille), 9-0 min.30 (Kalet), 10-0 min.31 (Terri), 11-0 mim.36 (Josan), 12-0 min.38 (Manu)