Notícies

PRÈVIA: AMICS DEL POU

Campionat Nacional de lliga | Segona Divisió B – Grup 3

Dissabte 11 de desembre a les 18:30 hores

Jornada 13

COVISA MANRESA – AMICS DEL POU

  

Després de 3 derrotes consecutives, el Covisa Manresa voldrà aquest Dissabte tornar al camí de la victòria, en aquesta ocasió els manresans rebran al cuer de la categoria, l’Amics del Pou, conjunt que recupera com a única denominació el terme Amics del Pou deixant de banda en les darreres setmanes el nom d’Escorial.

L’equip que es presentarà aquest dissabte al Pujolet està vivint una problemàtica important amb la fugida de molts jugadors en les darreres setmanes, tant es així que aquest dissabte es presentaran a Manresa amb una plantilla coberta amb jugadors del Senior B i algun juvenil.

Veurem amb quines condicions es presenten a Manresa per afrontar un partit amb necessitat de punts pel conjunt del Pujolet. Al davant, hi haurà un equip totalment diferent del que ha competit fins ara, tot i el seu últim lloc a la taula classificatòria.

Al Manresa hi haurà la baixa de Asis, el qual per ara necessita uns dies de descans per les dolències al abductor abdominal inferior. A mes, Eric Castillo i Adil tampoc estan en bones condicions físiques.