Notícies

PRÈVIA: FS RIPOLLET – COVISA MANRESA

Campionat Nacional lliga 2a divisió B  grup 3

Dissabte 18 desembre   18:30 hores   Jornada 14

Pavelló Joan Creus de Ripollet

FS RIPOLLET – COVISA MANRESA

UN MANRESA PLE DE BAIXES VISITA RIPOLLET AQUEST DISSABTE

El Covisa Manresa visitarà demà Dissabte el Joan Creus de Ripollet, una pista atractiva i molt complicada on es viurà un matx en que els del Bages es presentaran amb algunes baixes al partit per lesions.

A la ja coneguda absència d’Asis, s’hi han afegit Eric Castillo i Kalet, els dos amb problemes físics, a més, el porter Adil està amb dolències en un dit. Per cobrir aquestes baixes Pau Machado comptarà amb el juvenil Aleix Perez que ha fet setmana al Primer Equip.

El Manresa ve de guanyar després de 3 derrotes consecutives i es vol tornar a enganxar a la part alta de la classificació, per la seva banda el Ripollet ha jugat 6 partits a casa com a local on n’ha tret tres victòries (Segorbe,Mataró i Natació) i derrotes amb Ibiza, Escola Pia i Hospitalet.

El Ripollet es desè a la taula amb 14 punts mentre que el Covisa Manresa es setè amb 23.

Desprès d´aquest partit vindrà l´aturada festiva i es reprendrà la lliga el dia 8 de gener rebent al Pujolet al potent i actual líder Futsal Mataró

SERGIO ORUJ: Entrenador FS Ripollet

“SERÀ ATRACTIVO PARA EL PUBLICO”: Competiremos ante un equipo muy serio que està temporada no tiene altibajos como en anteriores temporadas. Estamos ante un equipo muy atrevido  Serà un partido muy interesante para el espectador con dos equipos que quieren el balon. Iremos valientemente a jugar el partido.

PAU MACHADO: Entrenador Covisa Manresa:

“ TENEN  EL MILLOR ATAC POSICIONAL DE LA CATEGORIA “: Cada equip buscarà la victòria en la lluita pels tres punts per seguir lluitant pels objectius marcats. Ells son un dels equips amb millor atac posicional i caldrà fer un gran partit en l´aspecte defensiu per equilibrar les seves virtuts.  Espero un partit amb pocs gols i amb dos equips que voldran treure la pilota per superar l’oponent. Abans de l´aurada de Nadal volem una victòria davant una de les grades mes espectaculars de la categoria.

 

 

Plantilla FS RIPOLLET

Ivan, Marc Garcia (O´Parrulo),  Marc Alegre (Hospitalet) Del Barco (Mataró), Portillo, Barceló, Ivan , Alejandro, Ponce, Dylan (Industrias B), Mateo (Parets)  i Mayor.