Notícies

PRÈVIA: INDÚSTRIES “B”

Covisa Manresa – Industries Sta. Coloma B

Dissabte 13 de novembre (18:30)

Pavelló El Pujolet – Jornada 9

El Covisa Manresa es presentarà al Pujolet aquest dissabte a la tarda amb tant sols una derrota de vuit jornades jugades. I això arriba desprès de la meritòria victòria a domicili dissabte passat a Segorbe on a terres valencianes, els de Pau Machado varen fer el partit mes complert fins el moment. En aquesta ocasió ens visita L’Industrias B, un filial sempre ple de qualitat individual i que l’inrevés que en les darreres temporades, en aquesta està fent molt bons resultats. Hores d´ara es sisè a la taula classificatòria amb 15 punts, dos menys que l´equip manresà que es quart amb 17. En els seus desplaçaments. Industrias ha guanyat dos partits i n’ha perdut dos més. Va perdre a la pista del Natació (6-2) i a Mataró (4-0) mentre compta amb les victòries del Escorial (2-9) i Hospitalet ( 2-3 ).

Pel que fa als manresans, tenen la baixa de Kalet, lesionat a Segorbe. Mentrestant, la moral està en alça ja que el joc de l´equip es bo en aquestes ultimes jornades. Amb la derrota aquest dimecres de Mataró a Ripollet, la classificació està molt comprimida a les primeres places amb molt poca diferència de punts des del segon classificat, Ibiza Gasifred amb 19 punts al cinquè Barceloneta amb 16.

Jorge Vargas: Entrenador Industries B: “SABEM DEL NIVELL DEL RIVAL EN TOTS ELS SENTITS”

Ens espera un partit molt bonic amb dos equips molt valents que els agrada tenir la pilota i que son agressius defensivament. Es una sortida molt complicada per nosaltres ja que sabem del nivell del rival i de la seva qualitat individual amb bons porters i un bon cos tècnic.  Nomes han patit una derrota, això ja parla de la dificultat que ens trobarem. Intentarem ser fidels a la nostre identitat i puntuar.

 

Pau Machado: Entrenador Covisa Manresa: “NO SORPREN LA SEVA CLASSIFICACIÓ”

Son la revelació de la temporada amb una plantilla superior a la campanya anterior. Juguen amb verticalitat  i força descarats malgrat la seva joventut. Es un equip molt treballat del que no sorpren la seva classificació. Veig un partit amb gols on pot marcar molt l´encert a la porteria rival. Volem seguir la ratxa de partits guanyats i fer-nos forts a casa davant la nostre gent.

 

PLANTILLA INDUSTRIAS STA. COLOMA B

JOAN, IVAN (L´H BELLSPORT ) PAU, VAZQUEZ, MARCO (L´H. BELLSPORT ) PANÉS ( NATACIO SABADELL ) RIKI ( CET 10 ) COCO, NOVO, ABDE, LACA, RAMOS, ALEJANDRO ( L´H. BELLSPORT) , IBAN, COCA, LUIS, ADRI.