Notícies

CRÒNICA SEGORBE – MANRESA

CDFS SEGORBE  4  –  8  COVISA MANRESA

CDFS SEGORBE: Ivan Bolós, Aguilar, Moral, Pablo, Pol / Bellés, Jesus, David, Omar, Palomar, Marco

COVISA MANRESA: Nabil, Eric Castillo, Santa, Asis, Kalet / Gerard, Terri, Kalet, Manu del Moral, Josan, Ambros i Adil.
GOLS:
0-1 Ambros m 5
0-2 Lavado m 6
1-2 Pol m 12
2-2 Pol m 15
2-3 Eric Castillo m 22
2-4 Asis m 30
2-5 Ambrós m 31
3-5 Pol m 33
4-5 Pablo m 33
4-6 Lavado m 35
4-7 Terri m 39
4-8 Manu m 40

Entrada impactant de Covisa Manresa al partit amb dos gols consecutius als inicis de Ambrós i Lavado. Els manresans han fet el millor partit  fins el moment de la temporada amb intensitat defensiva i amb joc d´atac molt combinatiu i precís.

Amb el parcial de cero gols a dos pels del Bages, el partit s´ha equilibrat fins al final de la primera part .Amb aquests paràmetres, Segorbe ha aconseguit empatar-lo a dos gols davant un equip manresà que estava fent el millor partit de la temporada.

A la segona part amb els de Pau Machado amb joc pletòric, han aconseguit marxar al marcador amb tres gols mes. Amb el parcial de 2-5, els valencians han reduït diferencies amb un tercer gol en que el jugador Kalet era estès a terra amb l´ombro fora de lloc.

Segorbe ha entrat al partit amb aquesta acció de gol, poc desprès l´equip local marcava el quart amb un excepcional tret exterior de Pablo. Els grocs, havien fet el més dificil deixant un parcial de 4-5 amb set minuts encara per jugar. Ha estat Lavado qui dos minuts desprès aclarit el panorama amb el sisè gol manresà.

El tecnic local Hector Nuñez ha vist que se li marxava el partit i ha ordenat joc de cinc al seu equip. Amb porter jugador, els locals han rebut dos gols desprès de trobar-se amb un Manresa intens defensivament que ha fet el millor partit  de la temporada en transicions ofensives de joc.

Gran resultat de Covisa Manresa en una pista molt complicada de sumar davant un Segorbe que ha estat a punt de donar-li la volta al marcador. Avui pero s´ha trobat al seu davant un equip pletòric que ha presentat un alt nivell de joc en tots els sentits.

El proper partit serà al Pujolet davant Industrias B a les 18, 30 hores.