Notícies

CRÒNICA: COVISA MANRESA – INDÚSTRIES B

COVISA MANRESA  8  –  2 INDUSTRIES SANTA COLOMA B

COVISA MANRESA :  Adil,Lavado, Santa, Manu i Terri. També: Ambros, Eric Castillo, Josan, Asis, Gerard i Nabil.

INDUSTRIAS B: Iban, Marco, Abde, Ale i Adri. També: Panes, Coco, Novo, Laca, Ramos, Lluis i Pau.

ARBITRES: David Sagrera i Jordi Rodriguez

GOLS: 1-0 Terri m.13  2-0 Lavado m.22  2-1 Novo m.23  3-1 Asis m.24  4-1 Eric m.30  5-1  pp Novo m.32  5-2 Coco m.33  6-2 Manu m.34  7-2 Ambros m.37  8-2 Manu m.38

Res a veure l´ampli resultat final amb el presenciat al Pujolet aquesta tarda davant un gran equip i amb una bona entrada d’aficionats. El partit no s´ha desencallat fins als 10 últims minuts. A l´inici els dos equips han mostrat una elevada intensitat de joc amb una defensa molta alta. Amb això, els manresans han sortit d´aquesta pressió en nombroses ocasions i en una acció atacant d´estratègia, Terri ha establert el primer gol del partit. Semblava que en algún moment el partit es podria trencar però no ha estat així en tot el transcurs del primer període.

Desprès d´una primera part molt intensa, a la represa Lavado amb un xut exterior llunyà ha fet el segón però en una errada defensiva local, Industrias ha reduït diferències un minut desprès.

Moments després, Laca ha fet una falta que li ha suposat la segona tarja groga. En el llançament d´aquesta infracció, Asis ha fet el tercer gol donant aire al seu equip. Poc a durat l´inferioritat visitant que amb el gol rebut a tornat als cinc de pista.

Més endavant Eric Castillo  i després Novo en pròpia porta han deixat el partit amb un parcial de 5 gols a 1. Semblava tot aclarit pero amb el joc de cinc ordenat per Jorge Vargas, Industrias ha reduït diferències a les primeres de canvi amb un segon gol.

Aquesta sistema empleat pels visitants no els ha sortit efecte i posteriorment i a porta buida, els manresans han tancat el partit amb tres gols mes.
El proper partit serà a Eivissa davant la UD Ibiza Gasifred, quart classificat de la taula davant un Covisa que s´ha posat en tercera posició a un punt per sobre dels eivissencs.