Notícies

PRÈVIA: SEGORBE – MANRESA

Campionat Nacional de lliga 2a divisió B 

Dissabte 6 novembre 17, 00 hores
Pavelló Municipal de Segorbe   Jornada 8
CDFS SEGORBE – COVISA MANRESA 
Arriva l’assalt a la vuitena jornada de lliga amb la visita de Covisa Manresa a la localitat valenciana de Segorbe. En aquests moments el conjunt groc està en lloc de descens de forma sorprenent amb 6 punts a un de la permanencia. Aquesta puntuació la obtingut guanyant al Picassent a fora i al CN Sabadell com a local. A casa seva ha jugat tres partits amb dues derrotes , la del Mataró i Hospitalet. A fora, ve de perdre per la mínima de Cerdanyola per 3 gols 2, el que dona una visió del potencial del conjunt valencià.
Fins el moment la seva classificació podría ser enganyosa ja que en molts casos s´ha enfrontat amb equips punters de la categoria. Sortida doncs dificil pels manresans que sumen 14 punts amb una única derrota de set jornades.
Com a novetat mes destacable, Pau Machado podrà comptar amb tota la plantilla desprès de l´alta mèdica de Josan.
Els precedents a la pista segorbina es salden amb una victòria (18/19) per 1-5 i una derrota la temporada passada per 8-5
NOVETATS AL CDFS SEGORBE 2021-22 
Jesús ( Bisontes Castellón)
Pau Bellés ( Alzira FS)
Pablo Garcia ( Alzira )
Omar ( Xaló FS)
Pol ( Juvenil )
ENTRENADOR CDFS SEGORBE
HECTOR NUÑEZ: “MANRESA SIEMPRE NOS LO PONE DIFÍCIL”
Partido importante para nuestro equipo con dos conjuntos que quieren disponer del balón. Seguro va a ser un partido atractivo para el espectador.
Tenemos delante un rival que siempre nos pone las cosas difíciles pero vamos a competir al cien por cien para sacar los tres puntos que hay en juego.
ENTRENADOR COVISA MANRESA
PAU MACHADO: “ELLS TENEN UNA CLASSIFICACIÓ ENGANYOSA”
Tenim un partit complicat davant un equip molt compacte i físicament fort. La seva classificació no reflexa el nivell que tenen. Estem contents amb la setmana de treball realitzada i per la reincorporació de Josan que ha començat a treballar amb el grup. Esperem estar be per competir els tres punts, molt importants per nosaltres.