Notícies

PRÈVIA: PENYA ESPLUGUES I FUTSAL LLEIDA

Campionat Nacional lliga 2a divisió subgrup 3B

A.E. PENYA ESPLUGUES – MANRESA F.S.
Dissabte 20 febrer  15, 45 hores  Jornada 15
Pavelló Centre Esportiu Municipal Les Moreres
 
LAMSAUTO FUTSAL LLEIDA – MANRESA F.S.
Diumenge 21 febrer  18, 30 hores  Jornada 9
Pavelló Municipal Pardinyes
Doble ració de partits aquest cap de setmana en motiu que s´ha de jugar el partit a Lleida corresponent a la jornada 9, última de la primera volta i aplaçat al seu dia per la neu a les carreteres. Dos partits doncs de forma consecutiva amb dos equips que es troben a la zona baixa de la taula, l’avant penúltim Penya Esplugues i penúltim Lleida. Per tant, el Manresa amb tres partits aplaçats, Lleida, Industrias i Segorbe, jugarà el primer d’ells aquest diumenge després de fer-ho un dia abans a Esplugues.
Sito Rivera disposarà dels tretze jugadors per disputar aquests dos partits dins aquesta nova normativa de la RFEF de permetre jugar dissabte i diumenge en motiu del Covid i així facilitar el poder iniciar la segona fase de la lliga el dia 27 de març, sense partits pendents de jugar de la primera fase.
UN PENYA ESPLUGUES EXPERT, NO ENTÉN LA SEVA CLASSIFICACIÓ.
Després de la remuntada dissabte passat davant Mar Dénia amb un 0-4 advers, el Manresa visita Penya Esplugues, un equip que està per sota a la classificació del que realment podría mereixer ja que en molts casos ha sortit derrotat amb resultats molt ajustats. Aquest fet no es normal per l’experiència dels seus jugadors pero aquesta es la realitat. A més a casa seva com a locals han jugat sis partits amb dues victòries, (Salou i Industrias) tres derrotes (Lleida, Segorbe i Mataró) i un empat amb Barceloneta.
Com a visitant ha jugat vuit partits amb dues victòries, un empat i cinc derrotes.
La seva classificació es compromesa. Hores d’ara es vuitè a la taula, tercer pel baix de la mateixa amb 14 punts i amb tots els partits jugats sense cap aplaçament.
El Manresa per la seva part acceptat l´avançament de l´horari del partit que estaba previst a les 16:00 hores.
DOS EQUIPS QUE NECESSITEN DELS PUNTS
Des de el 14 de novembre que el Lleida no coneix la victòria ni l’empat al seu pavelló Pardinyes. L’Última victòria va ser en aquesta data davant Mar Denia per tres gols a dos.
A partir d’aquí ho comptabilitza tot amb derrotes davant Mataró, Industrias, Penya Esplugues i Natació Sabadell. Per tant, a casa ha jugat sis partits amb dues victòries, Salou i Dénia i les quatre derrotes consecutives esmentades. A fora i com a visitant, cinc derrotes, un empat i una victoria.
La seva classificació amb 13 partits jugats i aquest de pendent, està amb 10 punts, novè a la taula i penúltim del subgrup