Notícies

CRÒNICA: MANRESA – MAR DÈNIA

MANRESA FUTBOL SALA 5

CFS MAR DENIA 4

MANRESA: Adil, Noguera, Eric, Josan i Corvo / Santa, Nil, Gerard, Asis, Pep, Manu, Muñoz i Aleix

MAR DENIA: Sergi, Iume, Nico, Toni, Juanjo / Carlos, Jaen, Omar, Javi, Roque, Luis, Curro

ÀRBITRES: Xavi Garcia i Victor Pasamontes

GOLS: 0-1 Omar min.4 ; 0-2 Luis min.8 ; 0-3 Toni min.13 ; 0-4 Omar min.21 ; 1-4 Santa min.22 ; 2-4 Corvo min.33 ; 3-4 Corvo min. 34 ; 4-4 Corvo min.35 ; 5-4 Nil min.39

 

CORVO SUPERSTAR

 

El Manresa va obtenir una suada victòria per 5-4 davant el Mar Denia. Després d’una primera meitat per oblidar (0-3) i encaixar el quart gol només començar la segona, un decisiu Carles Corvo es va posar la capa de súper heroi per capgirar el resultat. Els cinc gols de la remuntada van néixer de les seves botes, adjudicant-se tres gols i dues assistències. Tres punts d’or en un partit que s’havia posat molt lleig.

El partit es disputava al Pavelló Municipal d’Artés PER la indisponibilitat del Pujolet, que es preparava per a les eleccions catalanes. El Manresa assumia la condició de local en una pista desconeguda tant pels bagencs com pels alacantins. El Mar Denia no havia vingut de turisme a la Catalunya Central i des del primer moment va oferir més intensitat i concentració. En definitiva, més ganes de guanyar el partit i endur-se els tres punts cap a l’autobús de tornada.

Mentre el Manresa optava per un joc més directe, el Mar Denia trenava combinacions més ràpides i associatives, amb una pressió molt alta per ofegar el rival. Encara que el Manresa va tenir les seves oportunitats, els visitants es van mostrar molt més vius i encertats de cara a porteria. Les badades defensives d’un equip per moments desconnectat van propiciar tres gols en contra (0-3). Als de Sito Rivera no els sortien les coses i no encertaven amb la tecla. El desencert i la imprecisió es traduïen en impotència i frustració. El Manresa demanava a crits l’arribada del descans per esborrar una imatge pèssima i començar de zero de cara a la segona part.

La represa requeria una reacció radical dels manresans si volien tornar d’Artés amb la butxaca plena. El Manresa va mostrar una altra cara i va sortir com un coet. L’equip, ara sí, mostrava ímpetu i esperit per capgirar la situació. Després d’una topada entre el porter visitant i Eric Castillo, sense majors conseqüències, va arribar el 0-4. Probablement, aquesta interrupció del joc no va beneficiar els interessos manresans, que van veure frenat el ritme inicial. El que ja era difícil ho seria una mica més, però la reacció seguia sent urgent.

La missió va ser assumida pel capità Carles Corvo, que va tirar del carro manresà i es va posar l’equip a l’esquena. Ràpidament Santa va reduir diferències empentant la pilota al segon pal, a passada del mateix Corvo. Era el segon minut de la segona part i el marcador ja reflectia un 1-4. El Manresa va jugar amb cor i cap, en ocasions sobreexcitat, arribant a desaprofitar ocasions de tots colors. El premi no arribava tot i la insistència, però quedava temps.

El Denia tancava bé els espais i Corvo va provar sort amb una fórmula que, per fi, li donaria resultats amb tres gols que igualarien el marcador. Tots ells calcats, sorprenent el porter amb tres xuts exteriors des del cantó esquerre. Així arribava l’empat al minut 35 (4-4), i a falta d’un minut i mig Nil culminava la remuntada, també a passada del 14 manresà (4-5). El Denia va intentar empatar jugant de cinc, però el Manresa va saber conservar l’avantatge durant el temps restant.

 

FOTOS CEDIDES PER JORDI BIEL