Campionat nacional de Lliga – Segona Divisió B (Subgrup 3B)

AE PENYA ESPLUGUES 2 – 4 MANRESA

PENYA ESPLUGUES: José, Aldo, Guille, Mariano i Alex / Alejandro, Patrik, Lindes, Alex, Tamayo, Luca, Gerard i Maral.

MANRESA: Aleix, Santa, Nil, Pep Costa i Manu / Noguera, Eric, Josan, Corvo, Muñoz, Asis i Gerard.
ÀRBITRES : Arnau Ayala i Ignaci Velasco
GOLS: 0-1 Noguera m 7; 1-1 Lindes m 7; 1-2 Muñoz m 17; 1-3 Nil  m 20; 2-3 Guille m 22; 2-4 Manu m 32
Tres punts importantíssims pel  Manresa a Esplugues davant un dels equips que millor futsal practica a la categoria i que el seu joc no es relaciona amb la seva classificació.
La trascendencia d’aquests punts també està basada en que demà diumenge l´equip manresà haurà de visitar Lleida en partit aplaçat al seu dia pel mal estat de les carreteres.
Primera part en que els dos equips han portat l´incicitiva del partit amb una defensa força alta. Qui primer ha donat senlays d´efectivitat ha estat el conjunt de Sito Rivera al minut 7 amb un gol de Noguera. Poc a durat l´avantatge manresana al empatar el partit Lindes a la sortida d´un corner amb molta sort pels interessos locals.
El partit tenia poques ocasions de gol a les dues porteries i es mantenía l´igualtat sobre el parquet. A tres minuts pel descans, Muñoz avançat al Manresa després d´una gran acció visitant. Era un bon resultat per marxar als vestidors i encara ho ha estat mes quant Nil, a pocs segons d´acabar el primer temps, ha fet el tercer.
A la represa, gol  inicial dels locals a consecuencia d´una badada de la defensa manresana. El partit es tornava igualar i estava obert a qualsevol incidència
Aquest resultat mínim pels manresans s´ha mantingut una bona estona No ha estat fins a mitjans del segon període quant Manu ha establert el quart gol després d’una acció d’un refús que anat als seus peus. D’aquí fins al final el Manresa ha defensat correctament aquesta avantatge i a cinc minuts pel final, el joc de porter jugador dels de casa no ha tingut fruit.