Notícies

PRÈVIA: MANRESA FS – INDUSTRIAS SANTA COLOMA B

CAMPIONAT NACIONAL DE LLIGA 2a DIVISIÓ B  SUBGRUP 3B

PAVELLÓ EL PUJOLET DE MANRESA  JORNADA 3   PORTA TANCADA 

MANRESA FS – INDUSTRIAS B

Arriba la tercera jornada de lliga i en aquesta ocasió el Manresa jugarà el seu segon partit coma local. En primer terme ho va fer vencent al Mataró i la passada jornada va caure derrotat a la pista del Segorbe.

Amb tres punts al caseller, els de Sito Rivera afronten un partit davant el filial colomenc d´Industrias, conjunt que presenta una formació força renovada en relació a la temporada anterior,si no hagués estat per l’aturament del Covid, tenia molts números en aquell moment de perdre la categoria de bronze del futbol sala nacional.

Renovació total al filial en aquesta temporada amb l´entrada de Jorge Vargas a la banqueta, ex seleccionador català de la sub 19. Amb ell s´han determinat vuit baixes amb l´incorporació de quatre jugadors procedents del juvenil i set incorporacions. Entre aquestes la del manresà Carlos Lavado a mes de Navarro del Ripollet, Bueno del Olesa, Alvarez del Barceloneta mes Mateo, Anguino i Adri.

Fins el moment , Industrias B va guanyar en la primera jornada a Denia per 2 gols a 5 i en la passada va empatar a casa davant Barceloneta.

Per tant, suma quatre punts, es segon a la taula per sota del Natació Sabadell i comparteix aquesta segona posició amb Barceloneta amb quatre punts.

El Manresa tindrà la baixa per un partit de sanció de Asis i Josan per lesió. Recupera a Santa i Pep Costa també estarà en millors condicions físiques. Corvo tampoc s’ha entrenat amb normalitat al tenir unes molèsties al genoll.

 

                       Plantilla Industrias Sta. Coloma B 2020/21