Notícies

CRÒNICA: MANRESA – INDUSTRIAS STA. COLOMA B

MANRESA FS 5 – 3 INDUSTRIAS B

MANRESA: Adil, Noguera, Eric Castillo, Nil i Corvo
Santa, Pep Costa, Manu, Muñoz i Aleix
INDUSTRIAS B: Arnau, Lavado, Novo, Mateo, Navarro
Palanca, Marc Perez, Abde, Sabel, LLuis, Eric, Adri Sanchez, Lacambra
COL·LEGIATS: Lucas Antón i Pablo Vilaescusa

PATINT FINS AL FINAL

El Manresa continúa imbatut a casa després de la victoria assolida aquesta tarda al Pujolet a porta tancada pels espectadors. El conjunt de Sito Rivera tenía les baixes de Asis per sanció i de Josan, lesionat.
Els manresans han anat a remolc quasi en la totalitat de la primera part i han aconseguit donar la volta al marcador en els últims tres minuts del primer període.
El pes del partit ha estat a càrrec dels visitants, aquests han disposat de molta mes possesió que els de casa, els quals han optat pel llançament de pilotes llargues al veure’s pressionats pel rival.
Lavado ha encetat el marcador amb un gol per la creueta de la porteria de Adil desprès que aquest refusés un primer xut. Tres minuts després, Muñoz en posició de pivot feia un gran gol d’esquena a la porteria que suposava l´empat a un.
En una acció molt llarga i ben elaborada pels visitants, arribaria el segón gol, obra de Novo, que sol davant d’Adil no perdonava. Cinc minuts després ha estat Corvo qui en el llançament d´una falta ha empatat el partit, i tot seguit una acció personal de Nil en un xut exterior, ha fet que un defensor visitant desvies la trajectòria de la pilota i deixes sense opció al porter Arnau.
El Manresa marxava als vestidors amb la mínima avantatge i a la segona part, Corvo de penal ampliava diferències amb un Manresa que continuava cedint la possesió de l’esfèrica al seu rival en moltes fases del joc.
A 10 minuts pel final, Novo mitjaçant un xut exterior el qual abans d’entrar va tocar al pal, reduïa diferències deixant al seu equip només un gol per sota. A partir d´aquí, els manresans han hagut de patir molt davant un jove equip rival que dominava buscant l´empat.
Jorge Vargas, tècnic visitant ha optat pel joc de cinc a tres minuts pel final sense conseqüències. En una pilota refusada, ja en l’últim minut de partit Nil a porta buida establia el definitiu resultat de cinc gols a tres. Ara, dues sortides consecutives, Barceloneta i Dènia.
      
 
 Fotos: Xiulet Final