CDFS SEGORBE 8 – 5 MANRESA FS

SEGORBE: David, Moral, Oscar, Titi i Juanito / Fetes, Dani, Ivan, Marco, Julian i Pedrito

MANRESA: Adil, Eric Castillo, Nil, Corvo i Muñoz / Santa, Manu, Pep Costa, Asis, Caballol, Moral, Botines i Cella
COL.LEGIATS: Esteban Tirado i Guillerm Escolan ( comite Aragones)
Derrota del Manresa a Segorbe amb el resultat final de 8 gols 5 desprès de tenir el partit a tir a 10 minuts pel final.
Inici poc intens de l’equip manresà al començament del partit el que ha produït dues accions al segon pal dels locals establint els dos primers i consecutius gols.
A mitjans del primer temps, el partit s´ha igualat tot i que a dos minuts pel descans, els castellonencs han marcat el tercer. La reacció visitant no s´ha fet esperar amb dos gols consecutius de Pep Costa i Asis de doble penalt amb els dos equips amb cinc faltes acomulades.
Només començar el segon temps, Eric Castillo ha empatat el partit  a tres gols però els locals han tornat a la càrrega amb un excel·lent quart gol de Alex Moral elevant la pilota per sobre del porter Adil.
Muñoz en posició de pivot ha establert l´empat a quatre gols en una gran acció. Aquí ha estat on els manresans tenien el partit de cara per guanyar-lo però quant mes patia l´equip local, ha arribat el cinquè dels de Segorbe i seguidament el sisè.
Amb el resultat de 6-4, Sito Rivera ha establert el joc de cinc amb porter jugador a cinc minuts pel final. Corvo ha reduït diferències.
Una acció a porta buida dels locals ha comportat que Asis, aturès la trajectòria de l´esferica entre l’ombro i el braç considerant els col·legiats l´infracció.
Aquesta acció ha suposat inferioritat dels manresans, el gol dels locals i la baixa de Asis què no podrà jugar dissabte vinent davant el filial colomenc. Massa càstig on desprès també ha vist doble amonestació el jugador Corvo quasi al final del partit.
Dissabte vinent a partir de les 18, 30 al Pujolet a porta tancada, el conjunt manresà rep Industrias Sta. Coloma B que aquesta jornada ha empatat a tres gols davant Barceloneta.