Notícies

PRÈVIA: CDFS SEGORBE – MANRESA

CAMPIONAT NACIONAL DE LLIGA 2a DIVISIO B SUBGRUP 3B

PAVELLÓ MUNICIPAL DE SEGORBE 2a JORNADA

DISSABTE 31 OCTUBRE 17, 00 HORES

CDFS SEGORBE – MANRESA FS

El Manresa jugarà la segona jornada de competició a terres valencianes desprès del partit al Pujolet amb victòria davant el Mataró.

El conjunt manresà ha patit moltes dificultats durant la setmana de cara poder fer les sessions d’entrenament amb bones condicions. I més encara desprès del partit de copa del Rei de dimarts en que Josan i Asis varen caure lesionats. Hores d’ara l’equip està en quadre d’efectius. A aquestes baixes cal afegir la del porter Aleix, Noguera i el dubte de Asis. Entra en convocatòria per primer cop aquesta temporada Santa. Els juvenils convocats per suplir aquestes absències que viatjaran son Guillem Botines, Pau Caballol, David Moral i el porter Marc Cella.

El Segorbe ha retornat aquesta temporada a segona B desprès de passar una temporada per tercera divisió. Els castellonencs s’han reforçat amb tres jugadors de Bisontes Castellón de segona divisió com Alex Aguilar, Oscar Maeso i Juanito a mes de Julian Cogollos del filial del UD Levante.

En la primera jornada i a la pista del difícil Barceloneta varen perdre per la mínima diferencia d´un gol a cero a poc de finalitzar el partit.