Notícies

CRÒNICA MANRESA – SALA 5 (COPA DEL REI)

COPA DEL REI 1a ELIMINATORIA

MANRESA 4 – 7 SALA 5 MARTORELL

MANRESA: Adil, Josan, Eric Castillo, Asis i Corvo
Noguera, Nil Roijals, Pau Caballol, Chechu , Manu i Cella.

SALA 5 MARTORELL : Arriero, Cristian, Rusi, Coca i Ramon.
Fouad, Robert, Pau Albacete, Antonio, Melik i Alejandro.

COL.LEGIATS: Gali i Moreno

DESGAST A LA SEGONA PART

El Manresa va aguantar la primera part a nivell físic a un Sala 5 que al segón temps va ser superior als manresans. Les lesions en el transcurs del partit de Josan i Asis, es van afegir a les previes de Pep Costa i Santa. El conjunt manresà va patir aquestes anomalies al segón temps que es ón es va decidir el partit.
A la primera part, els de Martorell van trobar un Manresa poc intens i aconseguiren dos gols posant molt de cara el partit al seus colors.
Amb aquesta adversitat al marcador, els de Sito Rivera donaren la volta al partit a 5 minuts per la fi del primer temps, en el mateix moment, un penal fet per Adil va suposar l´empat dels visitants, resultat en que es va marxar a vestidors, abans però sobre la botzina, els manresans es podrien haver posat per davant el marcador amb un gol de Eric però què els col·legiats varen otorgar fora de temps.

El desgast del primer període el varen pagar els bagencs a la segona part. El Martorell estava fresc amb més banqueta mentre els manresans treien a pista tota la seva joventut amb el debut de dos juvenils , Chechu i Pau Caballol a més de debut de Manu, un altre jove a la pedrera manresana.
En aquest segón temps el Manresa va donar la cara i només l´entrega total de la gent mes fresca va fer mantenir a l´equip dins el partit però sempre amb un resultat en contra. Eric Castillo i Nil Roijals estaven físicament morts pero al costat dels més joves ho donaren tot.
A quatre minuts per acabar, l´equip va jugar de cinc amb porter jugador pivotant amb Corvo. Aquest fet no va sorgir efecte entre altres coses perquè en alguns instants es va fer més amb el cor que amb el cap.
El Manresa doncs, eliminat per segón any consecutiu d´aquesta competició a la 1a eliminatòria. Ara, cal recuperar efectius i viatjar a terres de Castelló de la millor manera per optar als punts davant el díficil Segorbe en partit de lliga.

    

      Fotos cedides per Xiulet FInal