Notícies

EL MANRESA-MATARÓ ENCETA LA LLIGA AL PUJOLET

Ja s’han publicat els calendaris de segona divisió Nacional B en els seus sis grups amb dos subgrups a cada grup en que al nostre representant li correspon com sempre el grup 3 ,ara amb el subgrup B. (3B)

El Manresa rebrà al Pujolet al Futsal Mataró en la primera jornada de competició i tancarà la lliga a casa davant el Futsal Lleida.
Els desplaçaments a terres valencianes arriben aviat. Tant es així que en la segona jornada els manresans viatjaran a Segorbe, rebrant a Industrias B i viatjaran consecutivament a la Barceloneta i Dènia en la quarta i cinquena jornada respectivament.
El Manresa-Esplugues serà el partit de la sisena jornada, una setmana desprès Salou a fora i Natació Sabadell a casa per tancar la primera volta a Lleida.
Un cop finalitzada aquesta primera fase, els quatre primers classificats de cada subgrup ( 3A i 3B ) es classificaran per optar al títol, les dues primeres places donaran lloc al play off d’ascens a 2a divisió.
En aquesta segona fase de lliga, els equips mantindran els punts aconseguits de la primera fase i no tornaran a jugar amb els rivals de la primera fase i si que ho faran amb els quatre primers de l´altre subgrup.
Del cinquè classificat al desè de la primera fase  i amb el mateix sistema, es jugaràn el descens en la que hi ha set llocs establerts de deu equips per baixar a 3a divisió.
Pel que fa al sub grup 3A el configuren Union Sta. Coloma, Arenys de Munt, Hospitalet Bellsport, Ripollet, Cerdanyola, Pallejà, Sala 5 Martorell, Calvià Palma Futsal , UD Ibiza Gasifred i Escola Pia Sabadell.
CALENDARI COMPLET: http://www.manresafs.com/calendari/

 

Primera jornada

FS Salou – Natació Sabadell

Penya Esplugues – Futsal Lleida

Manresa FS – Futsal Mataró

Barceloneta Futsal – CDFS Segorbe

CFS Mar Dènia – Industrias Sta. Coloma