Notícies

CRÒNICA AMISTÓS: SALA 5 MARTORELL – MANRESA

Sala 5 Martorell: Arriero, Pau Albacete, Malik, Oussama i Cristian / Husse, Alejandro, Rusi, Ramon, Pablo, Toni i Alex

Manresa: Adil, Eric Castillo, Asis, Muñoz i Aaron / Corvo, Nil, Pep Costa, Manu, Josan, Noguera i Aleix

Col·legiat: Jordi Boleda

Gols: 1-0 min.4 Malik; 1-1 min.5 Josan; 1-2 min.11 Pep Costa; 1-3 min.15 Josan; 2-3 min.29 Pablo; 3-3 min.36 Ramon; 3-4 min.38 Corvo (D.P.)

Sisè partit de pretemporada dels manresans després dels partits de Manlleu, a Tarragona davant Hospitalet i Salou, Escola Pia Sabadell, CN Caldes a casa, a Linyola i ara a Martorell com a partit més exigent fins el moment.
En una primera part força equilibrada, els manresans varen saber donar la volta al marcador amb gols de xut exterior al gol inicial dels de Martorell. Amb el marcador de 1-3, els de Sito Rivera varen desaprofitar diverses arribades a la porteria de Arriero. Aquest fet va comportar que els locals estiguèssin dins el partit  tot i el resultat advers. A poc pel descans, va arribar el gol de Pablo que va deixar tota una segona part molt oberta.
A la represa, un Manresa insistent i intens i amb molt boc joc en molts moments, va mantenir a ratlla al seu rival fins que els locals a cinc minuts pel final varen optar pel joc de cinc. Amb aquest sistema, varen empatar el partit a tres gols a quatre minuts pel final. Abans, els martorellencs amb cinc faltes acomulades havien fet una falta que Corvo va llençar de doble penal va enviar al pal. Va ser després a dos minuts per acabar quant en un segón llançament, el mateix Corvo va donar la victòria als del Bages.
Ara als manresans els queda jugar en pretemporada a Cerdanyola, Ripollet i Pallejà per encetar la lliga el 24 d´octubre davant Mataró al Pujolet