Notícies

TRIANGULAR A TARRAGONA

El Manresa ha jugat juntament amb l´Hospitalet Bellsport i el Salou, un triangular al pavelló del Gimnàstic de Tarragona de cara posar a punt els equips en aquesta pretemporada.
Manresa 1 – 2 Hospitalet Bellsport
Manresa: Aleix, Eric, Josan, Nil i Asis / Noguera, Corvo, Pep Costa, Muñoz, Aaron i Adil
Hospitalet: Miñano, Oriol Serrano, Nerin, David Ruiz i Chechi / Alegre, Victor, Marc Antoni, David Alba, Sergio Alfonso, Ivan i Jaume
Gols: 1-0 Noguera min. 8; 1-1 Alba min. 11; 1-2 Serrano min. 18
Àrbitres: David Brull i Joan Solà
Derrota injusta del Manresa en els últims instants del partit mercès a un xut exterior de Serrano. Els col·legiats del partit varen anular un gol als manresans a pocs segons per acabar després del llançament d´un servei de corner que els arbitres consideraren com a servei de porta.
A part d’aquest fet destacable, el partit va ser dominat pels manresans en diverses fases arribant  a la porteria de Miñano en innumerables ocasions però sense finalització.
Es va avançar el Manresa mitjançant Noguera fent justicia al que es veia sobre el parquet. En una senyalització inexistent d´una falta favorable als del Baix Llobregat, aquests varen llançar ràpidament la infracció mentre la defensa manresana encara estava protestant l’acció als col·legiats.
Aquesta acció va fer girar el partit i a partir d’aquí, els de Mesa es varen fer amos i senyors del partit tot i que els bagencs varen merèixer més ja que varen disposar de més i més clares ocasions de gol que el seu rival.
Salou 0 – 3 Manresa
Salou: Edu, Ruben, Pavel, Batalla i Angel / Jordi, Juanca, Pol, Toni, Sergi, Joel i Alberto
Gols: 0-1 Asis min. 1; 0-2 Josan min. 12; 0-3 Nil min.18
Segón partit del triangular en que l´únic canvi en relació al primer partit va ser l´entrada d´Adil a la porteria. Poc a poc, el Manresa va ser superior als costaners, equip que porta una setmana de preparació i per ells era el primer partit amistós.
A mida que passaren els minuts, els manresans varen ampliant les diferències al marcador en un partit sense història però que en alguns moments, el Salou va donar la cara davant l´equip manresà.
HOSPITALET BELLSPORT 4 SALOU 0 
Aquest partit va tancar la matinal i el mateix va ser similar al vist anteriorment.