Notícies

EL MANRESA REACCIONA A TEMPS PER SUPERAR EL FORTÍ DE L’ATHLETIC (2-3)

COPA CATALUNYA (4a ronda)

 

ATHLETIC VILATORRADA: Gené, Edu, Thales, Isaac i Redu.

També X.Lavado, Ferran, Zamora, Raul, Torras, Dani i Eduardo.

MANRESA FUTBOL SALA:  Aleix, C.Lavado, Pep Costa, Corvo i Santa.

També Ambros, Asis, Aaron, Nil Roijals, Eric Castillo, Pallé i Adil.

ÀRBITRE : Daniel Ruso.

GOLS: 1-0 Thales (5′) ; 1-1  ERIC CASTILLO (10′) ;  2-1 Edu (20′) ; 2-2 ASIS (37′) ; 2-3 PEP COSTA (43′)

 

PRIMERA PART “NEGRA”

El conjunt joanenc, líder al seu grup de la Primera Divisió Catalana, va posar contra les cordes al Manresa durant tot el primer temps. Els de negre es van avançar dues vegades en el marcador. Primer amb una errada defensiva visitant que obria la llauna als pocs minuts d’iniciar el partit. Després Eric Castillo finalitzava una molt bona triangulació des del segon pal per a empatar el partit, i posteriorment un xut exterior tornaria a avançar l’equip local, que marxaria a vestidors amb un favorable 2-1. Els de la capital del Bages, tot i ser molt conscients de l’autèntica batalla que els esperava a la pista, van ser superats en intensitat, pressió asfixiant, motivació i encert. En definitiva, primera meitat absolutament banyada de negre i incòmoda per als de Sito Rivera, sense ser capaç d’oferir alternatives per a superar aquesta circumstància adversa.

EL MANRESA, OBLIGAT A CAPGIRAR LA TRUITA A LA SEGONA PART

A la represa el Manresa va sortir a la pista amb una nova actitud, amb ganes de tenir la pilota, dominar i controlar el partit, forçant el rival a executar diversos llançaments llargs en els sacs de porteria. Aleshores era l’Athletic qui tenia menys recursos per a sortir amb la pilota jugada i superar la forta pressió del Manresa. Aquest nou panorama va il·luminar les possibilitats manresanes d’aixecar el partit. Així doncs, Asis empataria amb un bon xut exterior i a només cinc minuts per al final Pep Costa aprofitava una pilota morta prop l’àrea per establir el definitiu 2-3. Finalment, l’expulsió per doble groga del local Isaac va permetre al Manresa jugar amb superioritat i reafirmar-se en el domini característic de tota la segona meitat.

AMBIENT DE GALA. Tal com era d’esperar, ple a vessar al Pavelló Municipal de Sant de Vilatorrada per a presenciar aquesta 4a ronda de Copa Catalunya. Fins i tot varis espectadors van tenir dificultats per accedir al pavelló un cop iniciat el matx. En efecte, la nit de copa que es va viure a l’ “Athletic Park” va ser tota una festa.

MOLTES CARES CONEGUDES A LES FILES DEL VILATORRADA

Excepte els membres de la porteria, a més de Dani i Torres, tots els jugadors de l’Athletic han format part, en un moment o altre, d’alguna de les disciplines manresanes, ja sigui al primer equip o bé en categories inferiors. Una situació que també es dóna, encara que en menys mesura, en equips de la comarca com el Santpedor o el Monistrol, entre altres.

 

EL MANRESA ESPERA RIVAL: RUBÍ O PALLEJÀ?

El proper rival del Manresa, als setzens de final, sortirà del duel entre Rubí i el Pallejà. Mentre els primers aspiren a aconseguir l’ascens a la 3a Divisió Nacional, el Pallejà ocupa posicions de descens a la mateixa 2a Divisió B.

 

GALERIA D’IMATGES: @xiku74_fotos