Notícies

LA CRÒNICA DE LA SETMANA: CADET 5-5 SALA 5 MARTORELL

DIVISIÓ D’HONOR CADET

MANRESA FS 5-5 SALA 5 MARTORELL

 

MANRESA FS: Blasco, Ivan, Oriol, Jorge, Vilaseca, Aleix, Jaume, Ernest, Blai, Miquel, Roc.

SALA 5 MARTORELL: Izan, Iker, Pau, Victor, Jose, Arnau, Sergi, Ferran, Xavier, David, Alejandro, Pau

Gols: 1-0 BLAI ; 1-1 Pau ; 2-1 ERNEST ; 2-2 Sergi ; 2-3 Iker ; 3-3 ORIOL ; 4-3 ERNEST ; 5-3 ERNEST ; 5-4 Ferran ; 5-5 Pau

 

Crònica

El partidàs de la jornada 18, entre el nostre Cadet A i el Sala 5 Martorell, equip situat en les primeres posicions d’aquesta categoria Cadet tan exigent.

Inici fulminant de l’equip manresà, en què la intensitat defensiva a primera línia feia que el Sala 5 no estigués còmode al Pujolet. Fruit de la pressió, el Manresa  aconseguia treure moltes jugades d’estratègia a prop de la porteria rival. En una d’aquestes, de còrner, va arribar l’ 1-0, obra de Blai. A partir d’aquí vam presenciar un duel individual de dos jugadors de moltíssima qualitat. Per la graderia va ser quelcom molt poc vist, i és que Ernest Oruña va fer 3 gols i una assistència de gol, i Victor Ramos per l’altra banda va fer dues assistències després de bones jugades personals. La tècnica individual d’aquests dos jugadors va passar per sobre de la tàctica i del plantejament dels dos entrenadors.

A la mitja part es va arribar amb un 5-3 favorable als locals, que a la segona part van defensar aquest avantatge fins faltant 6 minuts, després d’una pèrdua en elaboració. I faltant 10 segons, una nova pèrdua i una mala reacció en defensa feia que el Sala 5 empatés el partit. Partidàs per a l’espectador, amb 2 equips ben treballats i jugades individuals de moltíssima qualitat.

Els locals hauran de millorar la gestió del últims minuts, ja que ja són varis punts que volen del Pujolet en els trams finals dels partits.

PROPERA JORNADA: CN Sabadell – JUVENIL A