Notícies

LA CRÒNICA DE LA SETMANA: CN SABADELL 4-2 JUVENIL NDH

JUVENIL NACIONAL DIVISÓ D’HONOR

CN SABADELL 4-2 MANRESA FS

 

CN SABADELL: Arnau, Isaac, Josep, Germán, Arnau ; Pau, David, Marcel, Gerard, Albert i Pau.

MANRESA FS: Perez, Manu, Noguera, Raul, Xexu ; Cella, Pol, Ivan, Bordonada, Ibai, Botines, David.

 

GOLS: 1-0 Albert ; 2-0 Albert ; 2-1 MANU ; 3-1 Marcel ; 4-1 Isaac ; 4-2 XEXU

 

Crònica

Mal partit dels bagencs al pavelló de les Naus de Sabadell. El juvenil, seguint l’exemple de la setmana passada, va fer una primera part molt poc intensa i sense connectar jugades clares d’atac. Tot el contrari que el CNS que, acostumat a entrenar en aquesta pista, va pressionar de valent i va jugar una primera part dominant de principi a fi amb moltes ocasions de gol, algunes molt clares. La molt bona actuació del porter visitant Pérez feia que el Manresa arribés al descans amb opcions, amb un 1-0 al marcador.

La segona part va ser tot el contrari. Un cop més hi va haver reacció i els manresans van anar a buscar l’empat, però en la primera errada defensiva va caure el segon gol local. Tocava remar de nou. Manu va aconseguir el 2-1 amb una jugada de pressió alta, i encara mancava molt de temps perquè els visitants poguessin remuntar.

Però un altre cop, una nova badada defensiva va fer que l’equip encaixés el 3-1, i això va obligar a jugar de 5 perquè d’altra manera no hi hauria marge per a donar la volta al marcador. En el joc de 5, però, una excessiva precipitació va propiciar el 4-1 a les primeres de canvi, amb un gol de camp a camp. Ja a poc temps per al final, Manu va assistir a Xexu perquè maquillés el resultat. A la segona part es van crear moltes més ocasions, però no van ser suficients per a endur-se el partit.