Notícies

PRÈVIA DE COPA: ATHLETIC VILATORRADA (Dimarts 3 de març, 21:00h)

COPA CATALUNYA  4a RONDA

ATHLETIC VILATORRADA – MANRESA FS

DIMARTS 3 MARÇ  21:00 (Pavelló Municipal de Sant Joan de Vilatorrada)

 

El Manresa afronta el seu primer partit a la Copa Catalunya aquest dimarts dia 3 a l’ “Athletic Park”. Visitarà l’Athletic Vilatorrada, un equip format per varis ex-jugadors del club que en un moment o altre han militat a les files manresanes, ja sigui al primer equip o en formacions base.

El club joanenc ha disputat ja dues eliminatòries prèvies a aquesta 4a ronda. En la primera, van eliminar el Vilomara al Pont, d’una categoria inferior, i posteriorment van desfer-se del Santpedor, de la 3a divisió. Pels negrets aquest partit serà una festa, amb una motivació fora de dubte i un pavelló que, de ben segur, s’omplirà per animar el seu equip en plena nit de dimarts.

En competició domèstica, l’Athletic Vilatorrada és líder del Grup 3 de la Primera Divisió Catalana, empatat a punts amb el Cervelló (43) però amb una millor diferència de gols. Es preveu que ambdós equips mantindran un intens frec a frec fins el final per tal d’obtenir aquesta plaça d’ascens directe a la Divisió d’Honor.

El Manresa FS i l’Athletic Vilatorrada només s’han afrontat prèviament en dues ocasions. La primera va ser a la pretemporada 2014-15, en un partit amistós molt ajustat al Pujolet. El segon i últim antecedent data del febrer de 2016, on el Manresa es va imposar a la pista de Vilatorrada, també en partit de copa.

 

PARTITS 4a Ronda

GIRONA EFS – CFS ARENYS DE MUNT

SANT JOAN VILASSAR FS – FUTSAL MATARÓ

CFS CIUTAT DE MATARÓ – CERDANYOLA FC

CN CALDES FS – CE ESCOLA PIA SABADELL

CFS MONTCADA – NATACIO SABADELL

VACARISSES CE – FS RIPOLLET

RUBI CEFS – PALLEJÀ FS

ATHETIC VILATORRADA – MANRESA FS

CAPELLADES FS – LAMSAUTO LLEIDA

MOLINS CFS – SALA 5 MARTORELL

TORREFARRERA FS – SANT JOAN DESPI CFS

ALFORJA FS – AE LES CORTS

RAPID STA. COLOMA – UNION STA. COLOMA

SANTS FUTSAL – BARCELONETA CE

CE DE JESUS MARIA  -AE  HOSPITALET BELLSPORT

AECS HOSPITALET – SALOU FS

 

CATEGORIES BASE:

JUVENIL

ATHLETIC VILATORRADA 0 MANRESA 6

4a RONDA

FUTSAL VICENTÍ – MANRESA (10 MARÇ 19:40 h)

 

CADET

OLESA 0 MANRESA 5

4a RONDA

FUTSAL VICENTI – MANRESA  (12 MARÇ  19:40h)

 

INFANTIL

FUTSAL VICENTI 0 MANRESA 4

4a RONDA

ATHLETIC VILATORRADA – MANRESA  (12 MARÇ  19:00h)

 

ALEVÍ

ENTRA  A QUARTS DE FINAL

 

BENJAMI

VEDRUNA PUIGCERDÀ 0 MANRESA 3

SETZENS DE FINAL

PONENT ALCARRÀS FS – MANRESA (15 MARÇ 12:30h)