Notícies

CRÒNICA: MANRESA – SALOU

LA SEGONA PART CANVIA LA DECORACIÓ

El Manresa ja és tercer classificat a la lliga després de la victòria al Pujolet per 8 gols a 2. I això que la primera part l´equip de Sito Rivera va sortir fort a la pista però poc va durar aquesta intensitat. Del minut 5 fins a la fi del primer temps, els manresans varen jugar sense massa precisió, contagiat pel joc lent que va proposar voluntàriament el Salou sobre la pista. Els tarragonins es van avançar al marcador després de disposar de quatre ocasions clares de gol, el que podia haver decantat el partit de manera ben diferent. Poc després, Asis, de xut exterior, va empatar el partit a un gol.

Segona part molt millorada per part local, primer Ambrós només encetar aquest període i després Lavado i Asis ampliaren les diferències. El Manresa va agafar seguretat i Salou estava fora de partit, deixant un parcial de 4 a 1 als 5 minuts de la segona part.

Poc després l´equip manresà va començar a fer accions espectaculars i en el marge d’un minut Nil i Eric Castillo ampliaren el parcial.

El Salou no treia el geni i es veia superat per les accions manresanes. Només l´incissiu Toni amb una acció personal aconseguia reduïr diferències quant els de Quim Manresa jugaven de cinc amb porter jugador.

Arribada l´expulsió d’un jugador visitant, els locals amb superioritat feien el setè amb una acció de Asis i ja a pocs segons per al final, Pep Costa tancava el partit amb un vuité gol.

La propera setmana no hi haurà competició en motiu de la copa d´Espanya que es celebra a Málaga.