Notícies

CRÒNICA: CERDANYOLA F.C. – MANRESA (5-6)

 

ADIL I EL MANRESA ES POSEN A LLOC

El Manresa ha donat la volta a un resultat advers en l´ultim minut de partit quant havia anat per davant en gran part de l´enfrontament.

Elevada pressió manresana  durant tota la primera part efectuant un primer periode d´alt nivell amb moviment rapid de pilota, amb bones transicions i posesió efectiva. Als minuts 3 i 5, els manresans s´avançaren al marcador. Van passar mes de 10 minuts fins que Hector Albadalejo no va reduir diferències. Tot i així, era el Manresa qui disposava de millors i clares ocasions per ampliar el marcador en una primera part per emmarcar. Dues errades individuals suposaren que els locals empatessin el partit marxant als vestidors amb empat a tres gols.

La defensa manresana era a pista contraria, aixó va propiciar moltes pilotes robades amb el conseqüent perill sobre la porteria de Pol. En l´inici del segon temps, els de Sito Rivera varen perdre el control i els Gordillo, Toti i Hector Albadalejo començaven a crear superioritats i ocasions de gol sense fructificar. No pintaba bé la cosa pero en el moment mes oportú, Aaron feia el 3-4 desprès d´un refús. Cerdanyola es va contagiar del poc joc manresà i es va entrar en un partit sense que passès res de bo durant una estona.

Del minut 37 fins acabar, va passar de tot. Poc abans, Adil havia aturat lo imparable fins a quatre ocasions deixant viu al seu equip. Passada aquesta mala estona i a dos minuts per acabar, Cerdanyola va sortir de cinc i a la primera de canvi va empatar el partit a quatre gols.

Poc despres i en una greu errada manresana, sacada de banda dels locals i Albadalejo avançava al seu equip per primer cop en tot el partit en un moment clau i a falta de poc menys de dos minuts pel final. El tecnic visitant ordenà joc de cinc i en un servei de banda, estrategia i gol en propia porta dels locals. Amb l´empat i amb molt poc temps, Cerdanyola torna a la càrrega pero en un contracop, Covo amb servei de Aaron va marcar el gol de la victoria a 20 segons per acabar el partit. Final frenètic a Cerdanyola, i es que això, nomes pot passar en aquest esport i amb dos grans equips sobre la pista

             

UN GRAN EQUIP PER UN PAVELLÓ DEFICIENT

No es pot entendre com el club local pot jugar amb aquestes condicions. La gradería no està protegida per cap barana entre aquesta i la pista de joc. Aquesta irregularitat no es permesa sota la reglamentació de la RFEF i es evident la perillositat que això comporta. En mes d´una ocasió, els col.legiats balears varen aturar el joc per tal que divers public es retirès un metres enrrera en relació a la pista. Un partit de 2ª B no s´hauría de permetre jugar amb aquets condicionants. Diuen que es un tema Municipal pero la responsabilitat serà del club i no del Consistori el dia que es produeixi alguna alteració d´ordre. I això que al costat mateix hi ha una altre instal.lació que reuneix les condicions adecuades