Notícies

CERDANYOLA – MANRESA: SEGUIR SOMNIANT O COMPLICAR-SE LA VIDA (Dissabte 22, 19:45)

CERDANYOLA FC – MANRESA FS

Dissabte 22 de febrer a les 19:45 hores. Pavelló Guiera de Cerdanyola del Vallès.

Partit corresponent a la JORNADA 22 del CAMPIONAT NACIONAL LLIGA 2a DIVISIÓ B GRUP 3

 

PROVA DE FOC PER A SEGUIR SOMIANT… O COMPLICAR-SE LA VIDA

La derrota in-extremis del passat dissabte al Pujolet davant Mataró va modificar el full de ruta del Manresa Futbol Sala. Un victòria davant els del Maresme hagués suposat un acostament real als llocs capdavanters, trepitjant els talons als mataronins. L’empat tampoc hagués servit de gran cosa, però la derrota va canviar els plans definitivament. Ara, els manresans s’han allunyat de les dues primeres posicions i hauran de reunir forces per classificar-se entre el tercer o quart de la taula per tal d’accedir a l’anhelat play-off d’ascens. I prou que costarà, ja que d’aspirants no en falten: Barceloneta, Martorell, el propi Manresa i el rival d’aquest dissabte, el Cerdanyola, són els millors col·locats. Però d’aquests, només dos tindran el privilegi final. Alerta, per cert, al partit d’aquesta jornada entre Barceloneta i Martorell, dos rivals directes en aquesta lluita. Sempre amb el permís d’equips ara més distanciats a la taula com l’Escola Pia, Calvià, Lleida o Salou, conjunts que encara no han dit l’última paraula i són a temps d’una revifada, això sí, a més de sis punts de diferència.

La pista de Cerdanyola sempre és complicada. Els del Vallès, liderats per l’ex Gordillo, es situen només un punt per sota dels manresans (sisè amb 36 punts, amb 11 victòries, 3 empats i 7 derrotes). Com a locals, acumulen sis victòries (Lleida, Calvià, Hospitalet, Barceloneta, Unión i Escola Pia), un empat (Martorell), i tres derrotes (Mataró, Denia i Pallejà).

Però els de Sito Rivera necessiten refer-se de l’ensopegada davant el Mataró i demostrar que allò va ser un accident davant un equip que està a un altre nivell i aspira de veritat al títol. Sito va debutar aquesta temporada precisament davant el Cerdanyola, al Pujolet. El tècnic es va estrenar amb derrota per 3 a 4, també a última hora i de forma dramàtica. Rivera va agafar les rendes d’un equip tocat i enfonsat, i es va decidir a dirigir l’equip en el que era el seu dia 0 particular, sense cap entrenament a les esquenes i amb prou feines coneixença de les característiques de molts dels seus homes. Des d’aquella derrota, la situació s’ha revertit. Ràpidament van aparèixer els primers brots verds, i una plantilla que estava ingressada amb mal pronòstic, amb els fantasmes del descens trucant a la porta, va rebre l’alta i va tornar a sentir-se lliure, amb dret a somniar. A dia d’avui la possibilitat d’ascens és present, i cal valorar-la positivament, sobretot tenint en compte d’on venia l’equip.

¡