Notícies

LA CRÒNICA DE LA SETMANA: AEE VEDRUNA PUIGCERDÀ 3-0 INFANTIL “C”

SEGONA DIVISIÓ INFANTIL GRUP 3

AEE VEDRUNA PUIGCERDÀ 3-0 INFANTIL “C”

 

AEE VEDRUNA PUIGCERDÀ: Pau, Cesc, Biel, Ferran, Aznar // Aleix, Teo, Adri, Gil

INFANTIL “C”: Àlex, Enric, Javi, Eric, Zamora // Cobo, Joel, Alonso, Llorca

Gols: 1-0 Biel (5′) ; Adrián 2-0 (33′) ; Adrián 3-0 (47′)

 

Crònica

Partit entre el infantil “C” del Manresa FS i l’AEE Vedruna Puigcerdà, el 2n classificat de la taula de Segona Divisió Infantil del Grup 6.

Els manresans van sortir amb tot a la pista juntament amb els de Puigcerdà, en un començament de partit molt competit entre els dos equips i amb poques ocasions, fins que a les acaballes del minut 5’ va arribar el primer gol de Biel amb una acció desafortunada per als manresans en deixar una pilota morta a l’alçada del doble penal perquè la finalitzi. Tot i això els manresans no van abaixar els braços i van seguir amb la mateixa intensitat i seguretat amb què estaven jugant. Els de Puigcerdà van arribar un parell o tres de cops a la porteria defensada per Àlex, que estava fent un partit espectacular fins aleshores. Fruit de la intensitat, Cobo va rebre una targeta groga per una agafada de samarreta innecessària i aquesta acció va acabar esdevenint una acció favorable per al Vedruna i, seguidament, l’àrbitre d’aquest enfrontament, Raul Crisóstomo, va xiular el final d’aquesta intensa primera meitat.

Va començar la segona part amb un Manresa ficat dins el partit i a punt per poder donar la sorpresa contra el 2n classificat, però els de Puigcerdà no estaven disposats a deixar escapar aquests punts necessaris per escurçar distàncies amb el primer classificat, el Vilatorrada. Hi havia atacs per als dos cantons amb ocasions clares per als dos conjunts, però va ser el Vedruna qui va saber finalitzar amb eficàcia una acció amb el gol d’ Adrián al minut 33 per controlar la situació del partit. Els manresans, tot i rebre el segon gol, no van abaixar el cap i van persistir per poder remuntar aquest partit, ja que la situació no era impossible ni molt menys, però per aconseguir-ho calia l’esforç de tots i cadascun dels jugadors que estaven presents tant a la pista com a la banqueta. I així van poder arribar accions clares a favor dels manresans, com una acció molt clara de Llorca que fa la passada cap al segon pal esperant l’arribada d’Èric, que desafortunadament no va poder arribar-hi. En una acció de contraatac dels manresans, Gil va agafar de la samarreta a Enric, que tenia la porteria de cara per poder finalitzar i malauradament va rebre una cartolina groga. Van anar transcorrent els minuts i el marcador seguia igual amb un 2-0 a favor dels de Puigcerdà, que van saber refredar el partit i controlar la possessió amb poques ocasions, fins que a les acaballes del enfrontament, al minut 47 Adrian fa el tercer per el seu equip i el segon gol de forma particular amb una passada al segon pal perquè ell nomès hagui d’èmpenyer la pilota fins al fons de la porteria. I des d’aquesta acció es va refredar el partit i ja no hi va haver temps per a més ocasions, de manera que el col·legiat va xiular el final de l’encontre.