Notícies

PRÈVIA: MANRESA – CFS MAR DENIA (Dissabte 14, 18:30h)

MANRESA FS – CFS MAR DENIA

Dissabte 14 de desembre a les 18:30h. Pavelló Municipal El Pujolet.

Partit corresponent a la JORNADA 14 del CAMPIONAT NACIONAL LLIGA 2a DIVISIÓ B GRUP 3

El Manresa repeteix partit com a local després del que va jugar davant l’Hospitalet, amb empat final a tres gols. En aquesta ocasió ens visita un nouvingut recentment ascendit a la categoria: el Mar Denia. Un equip que va començar molt bé la competició però que s’ha vist castigat per les lesions, la qual cosa ha propiciat resultats menys positius en les darreres jornades. A hores d’ara, es troba en una situació d’allò més incòmoda, a només dos punts del lloc de descens que marca el Salou. Així, els valencians ocupen la dotzena plaça. De les set sortides com a visitant, ha sumat dues victòries per la mínima (3-4 a Cerdanyola i 2-3 a la pista de l’Industrias B) i cinc derrotes (Pallejà, Ripollet, Natació Sabadell, Salou, i la més recent a la Barceloneta). En terres valencianes, tres victòries i tres derrotes.

Pel què fa als manresans, l’equip es troba a tres punts dels llocs de Play-off d’ascens i a dos punts de la cinquena plaça, d’accés a la Copa del Rei. I és que hi ha un gran nombre d’equips atrapats en pocs punts de diferència en una classificació comprimida. Aquest factor podria generar incomoditat, intranquil·litat o inestabilitat. En qualsevol cas, un equip que aconsegueixi guanyar tres o quatre partits podria semblar donar un salt important a la taula, però aquest mai seria definitiu. A falta de dues jornades per cloure la primera volta, Manresa rep el Denia i visitarà la pista del cuer Industrias B.