Notícies

EL MANRESA ACOMIADA EL 2019 AMB UNA GOLEJADA AL PUJOLET (13-1)

El Manresa Futbol Sala va servir aquest dissabte un recital de gols i joc ofensiu a la seva afició, en el que va ser l’últim partit al Pujolet aquest 2019. Sens dubte, la millor manera de deixar enrere un any que acabarà amb un equip crescut, que ve d’escalar posicions a la taula i encararà l’entrant 2020 amb un optimisme efervescent davant el repte de disputar el Play-Off d’ascens, ja només a un sol punt. Això sí, amb un filera considerable d’equips que trepitgen els talons als manresans en aquesta lluita que es presenta apassionada fins a última hora.

Els locals van obrir la llauna amb dos gols matiners al primer minut de joc gràcies a accions d’estratègia, fent el camí de la golejada més plàcid des del primer pas. Val a dir que el Mar Denia es trobava en hores baixes a nivell esportiu, viatjant des de terres valencianes amb diverses baixes i alguna sanció, fet que els va obligar a la convocatòria d’un parell de juvenils. Els manresans van aprofitar la ferida, però també amb mèrits propis, desplegant un joc pletòric, ràpid, elèctric i intens que va sorprendre els visitants. I és que els de Sito Rivera no baixar la guàrdia en cap moment, aliens al marcador tot i gaudir d’una tarda de gols. El resultat final reflecteix la situació actual dels dos equips.

El conjunt valencià, liderat pel tècnic Jordi Duran, conegut rodamón de les banquetes de Llevant, no va poder aturar el torrent ofensiu manresà. La valentia mostrada durant tot el partit, sense amagar-se a darrere, va propiciar en certa manera la golejada. Només al tram final de la primera part intentaria oposar resistència jugant de cinc i amb pivot. Entre una cosa i l’altra, el Mar Denia s’anava desfent físicament a mesura que avançava el partit, afegit al fet que no anava precisament sobrat d’efectius.

Imatges: Facebook Mar Denia