Notícies

LA CRÒNICA DE LA SETMANA: INFANTIL 7-1 FC BARCELONA

INFANTIL DIVISIÓ D’HONOR: 

MANRESA FS 7-1 FC BARCELONA

MANRESA: Puyo, Joan, Sheka, Torresito i Mario. / Iker, Barrio, Torresito, Arnau, Herrerias, Xavi, Aleix i Silva.

FC BARCELONA: Eric, Joel, Gaizka, David i Izan. / Nil, Pau, Aitor, Roc, Sequero i Cambrini.

ÀRBITRES: Jordi Boleda Cantero (Principal) i Jordi Daudé Moreno (Taula).

GOLS: 1-0 Sheka (m.9), 2-0 Joan (m.16), 3-0 Mario (m.31), 4-0 Iker (m.34), 5-0 Iker (m.34), 5-1 Pau (m.35), 6-1 Sheka (m.36), 7-1 Torresito (m.36)

 

LÍDERS EN SOLITARI

Excepcional i brillant victòria la de l’Infantil aquest diumenge a les 12:30, en un Pujolet amb una molt bona entrada i un ambient de gala. L’equip dirigit per David Ruiz es va imposar per un contundent 7-1 a un Barça que, tot i la seva condició eterna de favorit, es va endur un seriós correctiu. I això que ambdós equips es disputaven el liderat després d’arribar al duel empatats a punts al capdavant de la classificació. Els dos equips van jugar al màxim de les seves prestacions, amb un Manresa superior i tutejant al conjunt blaugrana en tot moment.

En una primera part marcada per les ocasions a banda i banda, Hèctor “Sheka” obria el marcador amb una gran jugada personal i Joan anotava el segon abans d’encarar el túnel de vestidors. El resultat hagués pogut ser fins i tot més ampli en cas d’haver materialitzat clares situacions de superioritat.

A la represa tocava conservar l’avantatge, conscients que els culers haurien d’arriscar més que mai. Els manresans van donar la talla i van estar a l’alçada de les circumstàncies, amb bones sortides de pressió i un joc de contraatac en què arribaria el tercer de Mario des del segon pal. L’ansietat s’apoderava del conjunt barceloní i, obligats a augmentar la intensitat, acumularien aviat les cinc faltes mentre els locals seguien creant perill imposant la seva superioritat física i tàctica. Iker Hurtado aconseguiria dos gols consecutius, el primer des dels deu metres.

Calia mantenir la inèrcia positiva del partit, amb nombroses ajudes defensives i valentia amb la pilota als peus. El Barça aconseguiria reduir distància gràcies al porter jugador (5-1) a falta de sis minuts pel final. Tot semblava estar de cara i només un gir dramàtic faria escapar la victòria. Finalment, Pau Torres i Sheka posarien el fermall tancant una matinal memorable per l’Infantil.

Resultat final de 7-1, victòria important que permet escalar a la primera posició en solitari, amb ple de victòries a la màxima competició Infantil. Això sí, amb tota una lliga per endavant.

La setmana vinent, l’equip protagonista amb crònica inclosa serà el Juvenil Nacional, que s’enfrontarà a l’Entreculturas Montesion de Palma de Mallorca.