Notícies

EL MANRESA PESCA ELS TRES PUNTS A LA BARCELONETA I ES CONSOLIDA A LA ZONA MITJA (2-5)

ÀRBITRES: Jordi Boleda Cantero – Iván López Galiano

Partit brillant del Manresa FS, especialment en la primera meitat, segellant una de les millors actuacions de la temporada guanyant en una pista complicada com és la del Pavelló Marítim de la Barceloneta.

Amb aquesta victòria, l’equip:

  • escala quatre posicions d’una tacada: del desè al sisè lloc.
  • es col·loca a només un punt de la Copa del Rei i a tres de la zona Play-off. Això sí, en aquesta zona mitja de la taula s’hi troba un trenet de fins a vuit equips només separats per cinc punts de diferència.
  • aconsegueix, per fi, vèncer a un equip que estava millor classificat a la taula.
  • Iguala les victòries amb les derrotes (6), sense cap empat, símptoma inequívoc que els manresans estan recuperant els punts perduts en el tram inicial de la temporada.

L’elevada pressió defensiva manresana no va deixar pensar als barcelonins en pràcticament cap moment del primer temps. Al minut 4, Eric Castillo va obrir la llauna (0-1). Després de desaprofitar dues ocasions, una sacada de banda de murri botada per Asis tocaria en el local Yuya, introduint-se la pilota a la seva pròpia porteria (0-2). Arribats al descans, els dos gols d’avantatge donaven certa tranquil·litat i control als de Sito Rivera.

El Manresa va jugar els últims trenta segons i els primers noranta de la segona part amb superioritat numèrica, però no va poder materialitzar el gol en aquesta franja de temps. La tònica seguia els mateixos paràmetres: la bona pressió i les recuperacions constants propiciaven el tercer gol del partit, obra d’Ambrós (0-3).

El millor jugador de la Barceloneta, Moha, quedava anul·lat del partit mentre Lavado anotava el quart (0-4). A falta de deu minuts per al final, el conjunt del Marítim sortia a jugar amb el porter jugador i provocava que Santa anotés en pròpia porteria (1-4) i aconseguís un gol més quan només restaven tres minuts de partit (2-4). Aquests dos gols quasi consecutius posaven l’ai al cor dels manresans, despertant l’estat d’alerta. Finalment, Lavado aprofitaria la porteria buida visitant per sentenciar amb el definitiu 2-5.

Propera parada, aquest dijous al Pujolet, en un partidàs per rebre el colíder Hospitalet Bellsport d’Antonio Mesa.