Notícies

PRÈVIA: MANRESA – HOSPITALET (Dijous 5, 20:45h)

MANRESA FS – HOSPITALET BELLSPORT

Dijous 5 de desembre a les 20:45. Pavelló Municipal El Pujolet.

Partit corresponent a la JORNADA 13 del CAMPIONAT NACIONAL LLIGA 2a DIVISIÓ B GRUP 3

El Manresa rep aquest dijous el colíder de la competició, l’Hospitalet Bellsport, en un partit avançat en motiu de les dates festives que tenen lloc aquest cap de setmana.

EL RIVAL. L’equip d’Antonio Mesa ve de deixar-se dos punts a la pista del Ripollet. Una ensopegada sorprenent tenint en compte les posicions d’ambdós equips, en què els del Vallès van aconseguir esgarrapar un empat. I és que Hospitalet va ocupar el liderat durant les primeres jornades de lliga, però aquesta posició de privilegi ha estat arravatada pel Mataró, que ja treu quatre punts al conjunt blau i negre

Això sí, és amb diferència l’equip més realitzador del grup 3 amb 72 gols, deixant enrere les xifres de Mataró (58) o Manresa (51). Com a visitant, ha aconseguit quatre victòries (Mataró 1-5, Lleida 3-4, Denia 4-9 i Pallejà 2-4), el recent empat a 3 a Ripollet i una sola derrota a Cerdanyola per 6-3. Com a local, es manté invicte al Sergio Manzano, amb cinc victòries (Natació Sabadell, Salou, Unión, Escola Pia i Calvià) i un empat contra la Barceloneta.

El conjunt riberenc és encara viu a la Copa del Rei, després de batre al segona divisó Alzira als penals. L’eliminació en la prèvia de la Copa del Rei a mans dels de Bellvitge encara és present a la retina dels manresans. Aleshores, el conjunt encara dirigit per un Manuel Moya sancionat va caure derrotat per un contundent 7-1 i el somni de la Copa es va esfumar d’una batzegada. Es preveu un panorama més optimista pels manresans aquest dijous, amb una cara renovada i jugant a la seva pista.

A dia d’avui, el conjunt de Sito Rivera ha escalat posicions i es situa a només tres punts del Play-off d’ascens i aun sol punt de la Copa del Rei. Al Manresa li esperen dos partits consecutius al Pujolet, i si aconsegueix convertir-los en triomfs podria donar un cop de teatre sobre la taula.