Notícies

PRÈVIA: BARCELONETA – MANRESA FS (Dissabte 30, 18:45h)

BARCELONETA – MANRESA FS

Dissabte 30 de novembre a les 18:45 hores. Pavelló Marítim (Barcelona)

Partit corresponent a la JORNADA 12 del CAMPIONAT NACIONAL LLIGA 2a DIVISIÓ B GRUP 3

 

Després de la victòria amb golejada inclosa per 8-3 al Pujolet davant el Ripollet, els de Sito Rivera van segellar el triomf més convincent i ampli de la temporada, superant el 5-1 a l’Escola Pia encara a les ordres de Manuel Moya. Una bona injecció de moral i confiança que s’hauria de traduir, per fi, en una ratxa de resultats positius més perllongada i regular per enganxar-se a les posicions capdavanteres i no perdre el fil de la competició. Com a visitant, l’equip només pot presumir d’una victòria a domicili, la de Salou per 2-3, mentre compta quatre derrotes (Mataró, Lleida, Martorell i Natació Sabadell).

Les cinc victòries del Manresa FS aquesta temporada, de fet, s’han produït davant equips que a hores d’ara ocupen posicions inferiors a la taula. Els sis botxins es troben, en canvi, en una posició igual o superior. Una dada que no convida a l’optimisme, però sí al repte d’esgarrapat els tres primers punts a un equip que es troba en una zona més alta a la classificació.

La Barceloneta es situa cinquè a la taula amb 19 punts, quatre més que un Manresa situat a la vuitena plaça i a sis punts de l’ansiada zona de Play-off. El Pavelló Marítim de la ciutat comtal és tot un fortí que encara no coneix la derrota: quatre victòries (Ripollet 6-5, Industrias B 4-2, Natació 6-1 i Salou 6-2) i un empat a 1 enfront el Cerdanyola. Fora de casa, els de la Barceloneta no ofereixen la millor versió, doncs acumula una sola victòria (Escola Pia), dues derrotes (Martorell i Mataró) i tres empats (Palma, Hospitalet i Lleida).

UNA PISTA DE GRAT RECORD PELS MANRESANS. La temporada 2017-18 l’equip es va proclamar campió de lliga a la Barceloneta després de vèncer per 1-4, mentre l’any passat també es va aconseguir una bona victòria per 3 gols a 9. Enguany, un equip renovat i millorat espera trencar la dinàmica en la visita dels manresans. Una nova oportunitat per acostar-se als llocs d’accés a la Copa del Rei i el play-off. Aquest grup 3 de la Segona Divisó es presenta viu, boig i emocionant amb encara més de mitja competició per endavant, on es presumeix que els rivals directes hauran de visitar el Pujolet durant la segona volta.