Notícies

SITO RIVERA ASSISTIRÀ AQUESTA SETMANA A UNA CONFERÈNCIA UEFA

El tècnic del Manresa FS, Sito Rivera, assistirà a la 13a Conferència d’Educació d’Entrenadors de la UEFA, que tindrà lloc a la ciutat de Nicosia (Chipre) entre el dimarts 26 i el dijous 28 d’aquesta mateixa setmana de novembre.

L’objectiu de la conferència és eminentment formatiu: aprendre, ensenyar i compartir els coneixements més actualitzats del moment. Una oportunitat perquè els entrenadors d’associacions nacionals participin en tallers interactius que augmentin les competències en àrees clau d’enfocament UEFA en l’aprenentatge basat en la realitat i el desenvolupament d’educadors d’entrenadors. Es posaran al dia la Convenció de Coaching de la UEFA 2020 i els mètodes d’ensenyament de l’experiència que es pot utilitzar a nivell nacional.

Aquest esdeveniment, semblant al format propi d’un congrés, té lloc cada dos o tres anys i serveix per exposar la metodologia educativa i establir les prioritats UEFA dels propers tres anys. Sito compartirà ponències amb un seguit de companys i instructors tècnics majoritàriament europeus, entre els quals es troba l’ex-seleccionador espanyol José Venancio.

En motiu d’aquest compromís, que ja era conegut pel club abans del seu fitxatge, els entrenaments afectats d’aquesta setmana aniran a càrrec del segon entrenador, David Ruiz.