Notícies

EL MANRESA SEGUEIX SENSE TROBAR-SE MENTRE ESPERA ENTRENADOR (7-4)

El Manresa cau a la pista del Mataró per 7-4, després d’aconseguir maquillar un resultat advers de 6-1. La quarta derrota de la temporada culmina una setmana fatídica, després de caure eliminats de la Copa del Rei i viure la sortida del tècnic Manuel Moya.

ÀRBITRES: Galí i Moreno

S’afrontava un dels partits marcats en vermell al calendari, davant un dels equips punters de la categoria i en una pista complicada, amb un equip tocat anímicament per la mala trajectòria i la situació delicada a la banqueta. Un seguit de factors i condicions que no convidaven a l’optimisme competitiu, però que no van impedir que els manresans lluitessin fins el final per intentar donar un cop d’efecte sobre la taula.

El partit no va començar precisament bé. Les errades defensives van propiciar un parcial desfavorable de 3-0 en només cinc minuts de joc. Mentre es desaprofitaven clares ocasions de gols davant la porteria d’Isaac, els mataronins recobrien encara més vida, fins que Eric Castillo reduiria diferències rematant al segon pal una gran jugada col·lectiva (3-1). Però poc després arribaria el quart gol local i una rigorosa expulsió del porter Adil, que va tocar la pilota amb la mà fora de l’àrea, això sí, en una posició escurada i amb jugadors de diversos equips darrere seu. Tot aprofitant la superioritat numèrica, el Mataró faria el cinquè just abans d’encarar el túnel de vestidors amb un còmode i ampli resultat de 5-1. Davant aquest panorama, el Manresa podia aspirar a poc més que intentar evitar una debacle que recordés l’eliminació de dimarts a Hospitalet.

A la represa, el Manresa va mostrar reacció i una millora en el control de joc, però el Mataró defensava una avantatge considerable. Una acció desafortunada va provocar el sisè gol. Amb tot en contra, i a falta de nou minuts pel final, els visitants es veurien obligats a optar pel porter-jugador, amb qui aconseguiria anotar tres gols i reduir la diferència al 6-4. Era el millor moment del Manresa, que posava contra les cordes els del Maresme estavellant una pilota al pal i desaprofitant una clara ocasió de gol que hagués pogut capgirar el guió del partit. En aquest context, i a porteria buida, arribaria l’estocada final amb el 7-4 a poc de sonar la botzina final.

Ara toca recuperar la confiança d’uns jugadors i equip que es van deixar la pell i no van tirar la tovallola en cap moment, després d’un partit que va acabar deixant millors sensacions tot i el resultat. Dissabte vinent, nova final per rebre el Cerdanyola, un rival directe a la taula.