Notícies

COMUNICAT OFICIAL: EL MANRESA FS PRESCINDEIX DELS SERVEIS DE MANUEL MOYA

Ahir a la nit es va fer oficial la sortida del fins ara entrenador del Manresa FS, Manuel Moya. El club ha arribat a un acord amb el tècnic perquè abandoni la disciplina del club.

Es tracta d’una decisió incòmoda i desagradable, de les que no agrada prendre a cap direcció esportiva, però els fets de les últimes setmanes han desencadenat els esdeveniments. El mal inici en lliga (l’equip és novè amb sis punts, amb dues victòries i tres derrotes), un joc dubitatiu i la recent i dolorosa eliminació de Copa del Rei han acabat precipitant la decisió.

Òbviament, Moya és el màxim responsable de la situació com a entrenador, però no l’únic. Des de la direcció esportiva es considera que no s’havia establert la connexió necessària amb una plantilla que tampoc acabava d’assimilar l’estil i dinàmiques de joc proposades per l’ex del Montpellier. En definitiva, ni tècnic ni jugadors acabaven de donar amb la tecla i això generava una incomoditat mútua que s’havia d’acabar traduint en mals resultats i una mecànica de joc que no era l’adequada.

Manuel Moya va arribar aquest estiu amb tota la il·lusió del món, ganes treballar i amb l’ambició de fer créixer els jugadors arribant a crear un equip competitiu, a més de tenir un comportament exemplar en tot moment. El club desitja la millor de les sorts al tècnic. Però les circumstàncies no han estat favorables i la Direcció Esportiva ha considerat que és el moment de fer un gir de timó, amb tota una temporada per endavant i per a poder optar a un dels quatre primers llocs que donen accés als play-off d’ascens.