Notícies

SITO RIVERA, NOU ENTRENADOR DEL MANRESA FS

Tomás de Aquino “Sito” Rivera Amorós (Mataró, 1956) serà presentat aquest dijous 24 d’octubre, després que ahir dilluns a la nit el club anunciés oficialment el flamant fitxatge via xarxes socials. El tècnic sempre s’ha sentit molt identificat amb el club manresà i ara tindrà l’oportunitat de treure’s l’espina per reprendre una primera etapa que va acabar massa d’hora pel gust de tothom. Arribarà aquest dimecres de Romania, on actualment es troba ultimant els tràmits amb el seu darrer club, l’Imperial Wet. L’endemà dijous serà presentat a la plantilla.

 

UN AUTÈNTIC RODAMÓN DE LES BANQUETES

Sito arriba procedent del club Imperial Wet de Romania, on fins fa pocs dies competia a la Copa d’Europa. Amb el conjunt romanès va superar la ronda preliminar de la UEFA Champions League però va sucumbir a la Main Round davant l’Sparta Praga. Precisament l’equip txec estarà a la Ronda Elite compartint grup amb el FC Barcelona.

Abans de Manresa, Sito va entrenar a Vilassar de Mar i Gavà. Després vindrien el Miró Martorell, Baldral Urayasu (Japó), Napoli i Luparense (Serie A a Itàlia), Targu Mures i Deva (Romania), Dunakeszi (Hongria), Sporting de Paris (França) i just la temporada passada al CCR Castelldefels, on es va proclamar campió de lliga. A nivell de seleccions absolutes ha dirigit els combinats nacionals de Romania i Hongria, a més de la Itàlia sub-21, Líbia i Kuwait.

Al seu blog personal hi pots cercar una àmplia galeria d’imatges i la seva trajectòria professional amb més detall: https://futsalolimpico.blogspot.com/

 

MEMÒRIES D’UNA PRIMERA ETAPA FUGAÇ

El tècnic del Maresme és un vell conegut de la parròquia manresana, que ja va formar part de la plantilla durant el primer tram de la temporada 2004-05 a la Divisió de Plata. Aleshores, les circumstàncies professionals van fer que abandonés el Bages en favor d’una oferta irrebutjable procedent del Polaris World Cartagena, club de moda en aquell moment a la Divisió d’Honor del futbol sala nacional. Abans de la seva marxa, Sito classificaria l’equip per a la final de la Copa Catalunya a Martorell després de superar el Marfil Santa Coloma (actual Industrias) en una agònica i històrica semifinal al Pujolet. El seu relleu a la banqueta va ser Juan Antonio Miguel “Juanito”, actual entrenador del Betis Futsal i ex-Palma Futsal i Sporting de Paris, entre d’altres.

A la imatge, Sito Rivera celebra eufòricament amb Jordi Pusó la classificació per a la final de la Copa Catalunya que es celebraria a Martorell davant el mateix Miró Martorell.

 

Sito Rivera es retrobarà amb Aleix i Corvo, dos veterans de l’equip que ja va entrenar quinze anys enrere