Notícies

PRÈVIA: MANRESA – UNIÓN STA.COLOMA

MANRESA FS – UNIÓN STA.COLOMA

Dissabte 14 de setembre a les 18:15 hores. Pavelló Municipal El Pujolet.

Partit corresponent a la JORNADA 1 del CAMPIONAT NACIONAL LLIGA 2a DIVISIÓ B GRUP 3

 

COMENÇA LA LLIGA MÉS ESPECTACULAR

S’enceta aquest cap de setmana el campionat més igualat dels últims anys a 2a divisió B. Gran part dels clubs han reforçat les seves plantilles considerablement per fer front a una nova temporada que es preveu emocionant.

El fet que enguany s’atorguin fins a quatre places per optar al play-off d’ascens (que afectarà a un total de 24 equips distribuïts entre els 6 grups) donarà a la competició molt més atractiu. L’equilibri que s’espera entre els setze contendents fa que que cada punt en joc resulti vital si a mes afegim que seran cinc les places que donaran accés a la copa del Rei. Pel que fa al descens, quatre places perseguiran els equips més necessitats durant tota la temporada. Evitar la tercera divisió, doncs, ja serà un objectiu a tenir present per a molts clubs. A falta de poques jornades per acabar la competició, fins i tot algun equip es podria veure implicat entre la Copa del Rei i el descens.

Per a aquest partit, Manuel Moya no podrà comptar amb Corvo ni Josan. El del “Xup” causarà baixa de llarga durada durant els propers 5 mesos, després de ser operat -amb èxit- del menisc aquesta mateixa setmana a mans del Dr. Puigdellívol.

 

EL RIVAL: UNIÓN STA. COLOMA

Els de Santa Coloma presenten la principal novetat a la banqueta: un tècnic que ja havia estat en aquest club com és Juanjo Amigo. L’equip manté el bloc de la temporada passada, amb la incorporació de l’ex-Noia Pipa. La pretemporada dels colomencs no ha estat gens negativa.