Notícies

TORNEIG INTERNACIONAL JUVENIL

Ripollet i Manresa han estat les seus del torneig internacional juvenil de futbol sala. Aquest esdeveniment es fa cada any al Joan Creus de Ripollet. En aquesta ocasió, i en motiu del 40è aniversari del Manresa, s’ha compartit seu.

El Pujolet ha viscut un seguit de partits de la fase regular entre els passats divendres 30 i dissabte 31 d’agost, i la fase final es va disputar el diumenge 1 de setembre a Ripollet.

Pel què fa al Manresa, després de vèncer per 3-2 tant a Inter Movistar com a Cet-10, va arribar fins les semifinals, on va perdre per 3-0 davant Pozo Murcia.

Sorprenentment, el FC Barcelona no va ser semifinalista, en disposar del gol avarage desfavorable davant el Natació Sabadell. Per la seva banda, Inter Movistar també es va quedar fora, en benefici dels manresans. Qui ha donat realment la cara ha estat El Pozo Murcia, finalista, tot i perdre 5-4 davant Industrias a 20 segons pel final d’un partit extramadament disputat i igualat.

De cara a la vinent edició, caldrà observar si es repeteix el torneig amb més d’una seu. Sembla que Mataró té moltes opcions de ser-ho en motiu del seu 30è aniversari.

 

RESULTATS DE LA PRIMERA FASE

Mataró 2-3 Industrias

FC Barcelona 6-0 Topsport Antwerpen

Ripollet 1-3 El Pozo Murcia

Manresa 3-2 Inter Movistar

Ripollet 2-4 Les Corts

Mataró 3-2 Sant Julià

Inter Movistar 1-0 Cet-10

FC Barcelona 2-2 Natació Sabadell

Industrias 7-1 Sant Julià

Natació Sabadell 8-0 Topsport Antwepen

El Pozo Murcia 6-0 Les Corts

Manresa 3-2 Cet-10

 

SEMIFINALS

Natació Sabadell 3-9 Industrias

Manresa 0-3 El Pozo Murcia

 

FINAL

El Pozo Murcia 4-5 Industrias