Notícies

ENSOPEGADA EN EL DEBUT A CASA (7-8)

El Manresa ha deixat escapar el partit a última hora, a 10 segons de la finalització del matx.

Primera part bona, amb un parcial de 5-2 pels manresans, que han arribat a tenir el sisè i el setè de forma clara, però no aprofitar això ha suposat el tercer i quart gol visitant.

El partit es podria haver sentenciat però no fer-ho comporta els seus riscos. Tot i això, als inicis del segon temps, el Manresa ha tornat a posar les coses al seu lloc amb dos gols consecutius. Les errades defensives i l’escassa finalització atacant han suposat la remuntada visitant en el moment que més mal fa.

Tant a la primera part com a la segona, els locals han fet pujar les cinc faltes al seu marcador, algunes innecessàries, forçades i en pista contrària. Per acabar-ho d’adobar, en el tram final l’equip es va quedar en inferioritat numèrica degut a l’expulsió d’Aaron per doble groga, moment en què La Union aprofitaria per anotar el definitiu 7-8, ja sense temps de reacció.