Notícies

TORNEIG DE RIPOLLET: S’ESCAPA LA FINAL (5-1)

MATARÓ 5-1 MANRESA

La final del torneig de Ripollet es va celebrar mitjançant una fase prèvia amb sis equips distribuïts en dos grups. El Manresa es va plantar a la final com a primer classificat del seu grup (de tres equips), després de guanyar a Escola Pia Sabadell i empatar amb Inter Movistar B.

En la final, els manresans varen acusar el cansament acumulat de pretemporada, davant un equip amb més dies de preparació i rodatge, ja que els del Maresme han de disputar la final a quatre de la copa Catalunya en pocs dies.

Tot i això, el partit va ser força equilibrat, amb un parcial de 2-1 desfavorable als bagencs a la fi del primer temps. A la segona part i amb més cansament acumulat, els manresans varen posar en safata la victòria als mataronins. Primer un gol en pròpia porta de Gerard amb els de Moya jugant de cinc, i després més indecisions amb aquest mateix sistema, va fer que la victòria del Mataró fos mes àmplia del vist sobre la pista.

El míster Manolo Moya va donar descans a Asis i Corvo per a aquest partit.

 

Aquests foren els resultats en la fase regular del torneig:

GRUP A:

Ripollet 2 Mataró 6

Mataró 6 El Pozo Ciudad Murcia 2

Ripollet 3 El Pozo Ciudad de Murcia 4

GRUP B:

Manresa 4 Escola Pia 3

Escola Pia 3 Inter Movistar B 3

Manresa 3 Inter Movistar B 3