Notícies

EL MANRESA CAU A QUARTS

COPA CATALUNYA  ( QUARTS DE FINAL )

SALOU 6 MANRESA 2

LA PRIMERA PART, SENTENCIA ALS MANRESA

SALOU: Aitor, Toni, Pol , Pavel i Ruben /  Carles, Joel, Alex, Sergi, Jordi, Angel

MANRESA : Aleix, Lavado, Corvo, Josan i Santa /  Pep Costa, Asis, Iker, Noguera, Guillem i Bixi.

GOLS: 1-0 Sergi m 6, 2-0 Pavel m. 17, 3-0 Ruben m. 22, 3-1 Corvo m. 24, 3-2 Santa m. 34, 4-2 Alex m.36 5-2 Pavel m. 38,  6-2 Pol m. 40.

ARBITRES: Mario Sainz i Raul Gomez.

Una molt defectuosa primera part amb els dos gols rebuts per errors individuals, varen sentenciar al Manresa de no poder estar en la propera final a quatre de la Copa Catalunya per segon any consecutiu.

Els inicis del partit varen ser negatius per els del Bages. El conjunt del Salou estava molt mes ficat al partit , a aixo se li va afegir els dos errors individuals  comentats, el que va comportar que la primera part dels manresans fos de les pitjors de la temporada.

Els components manresans varen saltar a la segona part amb una prisma i amb l’objectiu de donar la volta al partit. Salou, poc a poc va perdre forces i els bagencs tenien el partit de cara per poder remuntar-lo. Dos gols, primer de Corvo i desprès de Santa, aquest últim a sis minuts pel final, donaven aire a un Manresa que va acabar el partit amb un millor estat físic que el seu rival.

 El tercer gol no arribava , dues pilotes al pal i poca definició en els metres finals va ser el detonant de la derrota, la qual va ser ampliada pels locals amb un doble penal a la frontal de l’àrea sense tanca i dos gols mes a porta buida amb el Manresa jugant amb el porter jugador.

Abans, el conjunt de Paco Cachinero no va saber fer caure la sisena falta als de casa  fins que el resultat ja estava tancat. Els de Marcos Angulo varen saber mantenir aquestes accions i en tot moment i el partit varen saber portar-lo cap al seu cantó.