Notícies

QUARTS DE FINAL  COPA CATALUNYA SALOU – MANRESA

QUARTS DE FINAL  COPA CATALUNYA

SALOU – MANRESA

PAVELLÓ MILÀ DE SALOU

DIJOUS 23 MAIG  19,  15  HORES

A UN PAS DE LA FINAL FOUR

En les temporades 2015-16 i 2016-17, el Manresa es va classificar per la final a quatre o final four  en dues ocasions consecutivament. Es mes, en ambdues es va portar la final a la ciutat de Manresa.  En relació al moment actual, va quedar el buit de la temporada passada amb l’eliminació a Esplugues.

Ara i mes concretament aquest dijous, el Manresa te l’ocasió de posar el seu nom a aquesta fita per tercera vagada en quatre temporades. Per la seva banda, el Salou te l’oportunitat de fer-ho per primer cop i presentar representant tarragoní .

A la lliga els dos conjunts estant en situacions ben diferents, Manresa ha clos segon i Salou no ha patit massa pel descens. Ara be, aquest partit de dijous serà ben diferent amb dos equips al màxim nivell amb quaranta minuts per davant a cara o creu.

Pel Manresa, Salou sempre ha estat una plaça difícil, la classificació a la lliga no es fiable ni te en aquest cas cap baròmetre on poder fiar les opcions.

 Ambdós buscaran  rival per finals del mes d’agost, Industrias Sta. Coloma o FC Barcelona. Per la seva banda, Mataró i Cerdanyola en l’altre partit de quarts de final, faran el mateix.

Per arribar fins aquí, els manresans han eliminat a la 4a ronda al Gsport de Ger a la Cerdanya per 2 gols a 7. Desprès als setzens de final a Vacarisses amb resultat final de 2 gols a 6 i a vuitens a Martorell davant Sala 5 amb el marcador final de 3 gols a 5.

Per la seva banda, el Salou ha eliminat a Barnasants , Amposta i CCR Castelldefels, campió de lliga a 2a divisió B.