Notícies

ÚLTIM PARTIT DE LLIGA I ESTRENA DEL NOU HIMNE

LLIGA NACIONAL 2a DIVISIÓ B  GRUP 3

MANRESA – UNION STA. COLOMA

DISSABTE 25 MAIG  18, 00  PAVELLO PUJOLET

ÚLTIM PARTIT DE LLIGA I ESTRENA DEL NOU HIMNE

Amb el segon lloc determinat, el Manresa rep a la Unión Sta. Coloma en un partit en que els dos equips han fet la feina. El conjunt colomenc mai ha vist perillar el descens de forma clara, tot i que sempre s’ha mogut en situacions no gaire còmodes.

Per aquest partit previst a les 6 de la tarda, hi haurà moments abans de començar el reconeixement a tres equips base del club que han obtingut l’ascens de categoria. En aquest cas son el cadet B i infantil B que han pujat a primera divisió i al infantil C que ho ha fet a segona.

També i en els mateixos instants, es farà l’estrena del nou himne del club  a peu de pista. L’antic, estrenat l’any 2002 pel 25è aniversari, quedarà per la posteritat  i serà substituït  per un de mes modern mantenint la lletra de l’anterior feta per l´ex president Joan Antoni Pusó. Aquest ha estat musicat per David Martell sota la veu de Albert Bonet.