Notícies

PRÈVIA: CCR – MANRESA (Diumenge 7 d’abril, 12:15h)

LLIGA  NACIONAL 2a DIVISIÓ B GRUP 3

DIUMENGE 7 ABRIL  –   12:45 h   –   Pavelló Can Vinader (Castelldefels)

CCR CASTELLDEFELS – MANRESA

CCR VOL SENTENCIAR AMB EL TÍTOL

Aquest diumenge CCR podria proclamar-se campió si aconsegueix els tres punts davant el Manresa. Calculadora en mà, una victòria local es traduiria en 66 punts pels groguets. A falta de sis jornades i 18 punts en joc -la mateixa diferència que els separaria en cas de victòria local, 66 a 48-, el gol avarage certificaria el títol pels homes de Sito Rivera. En cas d’empat o derrota, haurien de passar com a mínim una jornada més.

Si per CCR l’assoliment matemàtic de la primera plaça és sols qüestió de temps, Manresa ha de seguir lluitar per mantenir la meritòria segona posició, o la tercera en el pitjor dels casos, si vol tenir accés a la propera edició de la Copa del Rei. Uns volen aixecar el trofeu virtualment davant la seva afició, els altres aconseguir uns punts que cada jornada són d’or.

Paco Cahinero disposarà d’una plantilla justa després de la lesió de llarga durada d’Oscar i la baixa de Güell, per la qual cosa, un cop més, haurà de tirar de formacions juvenil per a completar la convocatòria.

CCR pot presumir d’invicte a la competició. Ni una sola derrota, amb tan sols tres empats a les pistes d’Hospitalet, Industrias B i Barceloneta. Això sí, són vàries les victòries que ha aconseguit a tocar de l’ensurt, amb resultats ajustats i finals dramàtics. Al final, però, sovint ha acabat imposant la seva superioritat al marcador. Els 3-2 davant Cerdanyola i Canet, així com el 4-5 a Pallejà, en són bons exemples.

En la faceta golejadora els manresans superen el CCR (123 a 116). En el partit de la primera volta el Manresa va perdre per 6-8 al Pujolet.

El conjunt de Castelldefels és dirigit per l’ex-tècnic del Manresa Sito Rivera, entrenador que va gaudir part de l’etapa a Divisió de Plata amb els del Bages (2004-05). Ara, condueix el seu equip al títol després de la feina encarrilada inicialment pel també ex-jugador del Manresa Antonio Mesa. A la imatge, també un rejovenit Corvo amb el dorsal 7.